Transformare uimitoare: si-a lasat chipul editat in Photoshop pentru a arata ce inseamna frumusetea in 25 de tari


	Transformare uimitoare: si-a lasat chipul editat in Photoshop pentru a arata ce inseamna frumusetea in 25 de tari
Citeste mai mult despre: experiment, chip, frumusete, Photoshop,
Data: 05 August 2016

Esther Honig a devenit celebra aproape instantaneu, dupa ce a dat startul pe internet unui proiect inedit, care isi propune sa arate cum conceptul de frumusete inseamna lucruri diferite in parti distincte ale lumii.

O veche zicala spune ca frumusetea sta in ochii celui care priveste, iar o femeie care lucreaza ca reporter, jurnalist si blogger si-a propus sa demonstreze acest lucru printr-un experiment cu adevarat ingenios. Ea si-a folosit chipul drept exemplu si a invitat diferiti oameni sa-l modifice in Photoshop, pentru a arata ce inteleg diferite popoare prin conceptul de "frumusete", scrie perfecte.ro.

Mai exact, s-a folosit de o platforma online pentru a contacta specialisti in Photoshop sau simpli amatori din tari precum Bulgaria, Anglia, Maroc, Romania sau Filipine. Ea le-a oferit o poza cu chipul sau si le-a dat instructiuni simple: modific-o asa cum vrei si fa-ma frumoasa.

VEZI REZULTATUL EXPERIMENTULUI AICI.

Descoperirea facuta de Esther a fost interesanta: reprezentantul fiecarei tari intelege lucruri diferite prin frumusete, iar influentele culturilor se vad foarte bine in imaginile modificate. Diferentele nu se vad doar de la o tara la alta, ci si de la un om la altul, intrucat fiecare are preferinte subiective cand vine vorba de atractivitate.

VEZI RESTUL IMAGINILOR AICI.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies