Top voci... de neuitat: Vezi rezultatele sondajului! VIDEO


	Top voci... de neuitat: Vezi rezultatele sondajului! VIDEO
Data: 18 Aprilie 2011

Dupa ce v-am propus "Top voci… de neuitat", iar voi ati votat, rezultatele sunt urmatoarele: pe primul loc se claseaza barbatul care a venit sa cante piesa “Alejandro” a lui Lady Gaga, care a strans 5.873 de voturi in total de la utilizatorii site-ului protv.ro.

In total, 13.259 de persoane au votat Top voci… de neuitat. Va multumim!

Pe locul 2, la o distanta apreciabila, cu 2.443 de voturi, se situeaza David Dan Ioan, tanarul care a cantat “Replay” la preselectiile “Romanii au talent”.

Pe locul 3 se afla tanarul care a venit la preselectii pentru a interpreta o piesa de-a lui Lady Gaga, cu toate ca stia ca nu are sanse sa treaca in etapa urmatoare. El a primit 1.282 de voturi.

Pe locul 4 s-a clasat tanarul care a cantat “Fotoliul din odaie”, cu 1.266 de voturi.

Valentin, un boxer de 29 de ani, care a cantat o piesa a trupei Cargo, a obtinut 1.054 de voturi, clasandu-se astfel pe locul 5 in Top voci… de neuitat.

Domnul profesor de limba spaniola-engleza, cu numele de scena Gregorio de Romania, care a cantat “Teledependent”, a obtinut 949 de voturi, situandu-se pe locul 6, iar pe ultimul loc este barbatul care l-a interpretat pe Bono la “Romanii au talent” si care a obtinut 392 de voturi.
 

"Unde vreau eu ma teleportez"
ProTV.ro
"Stiu"
ProTV.ro
"Repppplay"
ProTV.ro
"I'm not your babe"
ProTV.ro
"Fotoliul din odaie"
ProTV.ro
"Daca pleci"
ProTV.ro
"Da' se vede foarte bine"
ProTV.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies