Top 10 jocuri haioase in aer liber


	Top 10 jocuri haioase in aer liber
Data: 31 Mai 2011

Caldura mare! Nu ca asta ar fi o problema pentru copilul tau dornic sa se bucure de zilele senine si lungi de vara. Invata-l cum sa profite de ele mutand jocurile din casa in aer liber.

Dupa sase luni de stat in casa, cei mici pot sa ramana in pana de idei cand vine vorba sa se joace afara. Poate ai vazut si tu copii alergand de dimineata pana seara in gramezi dezorganizate. Ce-ar fi sa le dam impreuna o mana de ajutor?

1. Saci de sarit
Fieca sunt din rafie sau din material plastic (ai grija sa fie unul solid), sacii pentru sarit sunt o alegere de baza cand iesiti la picnic cu prietenii. Nu doar ca micutii vor face sport in aer liber, ci le va dezvolta spiritul de competitie.

2. Trambulina

Parcurile sunt pline de ele. Strengarii vor executa miscari complexe si vor scapa de toata energia care adesea da pe-afara. Daca aveti curte, puteti sa va cumparati una pentru acasa. Zbantuiala ii va distra la culme pe cei mici iar seara vor adormi in cinci minute. Pe ceas!

3. Cercuri
Sunt ieftine si se gasesc la toate magazinele de jucarii, fie ca sunt supermarketuri sau buticuri de cartier. Le pot rostogoli sau arunca in aer, fetitele se pot juca de-a gimnastica artistica si sunt perfecte pentru imbunatatirea echilibrului si a posturii.

Citeste mai multe pe www.depici.ro!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies