Tiberiu Albu, care a fost primul lucru pe care l-a facut castigatorul de la Vocea Romaniei dupa finala INTERVIU EXCLUSIV


	Tiberiu Albu, care a fost primul lucru pe care l-a facut castigatorul de la Vocea Romaniei dupa finala INTERVIU EXCLUSIV
Data: 22 Decembrie 2014

Tiberiu Albu este al patrulea castigator al show-ului Vocea Romaniei, tanarul de 22 de ani reusind sa cucereasca publicul datorita talentului sau, a pasiunii pentru muzica rock, dar si prin modestia si simplitatea de care a dat dovada pe parcursul competitiei. 

- Care a fost primul lucru pe care l-ai facut dupa finala de la Vocea Romaniei? 

- M-am dus la hotel, m-am asezat in pat si timp de 10 minute am spus in continuu "Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred! Nu-mi vine sa cred!", apoi am deschis o bere, am baut-o singur si apoi am continuat sa-mi zic: "Nu-mi vine sa cred!".

- Cu trofeul ce ai facut? L-ai pus la loc de cinste?

- E destul de amuzant. Dupa finala am primit de la cativa prieteni mai multe inele, iar pe fiecare dintre degetele trofeului le-am pus pe acestea, ca amintire.

- Ce ai vorbit cu Tudor dupa emisiune? 

- Am iesit de pe scena, Tudor se uita la mine, eu la el si pe cuvantul meu daca ne-am spus ceva, pur si simplu ne uitam unul la altul. Ne-am inteles din priviri. 

- Parintii te-au sustinut din sala. Cum li s-a parut spectacolul?

- Nu ma asteptam sa vina, pana la finala nu au fost la nicio editie live. Suntem dintr-un oras mic si nu puteau lipsi de fiecare data de la serviciu, asa ca surpriza a fost una foarte mare pentru mine. Nu ii mai vazuseram de cateva saptamani. Au fost destul de amuzanti, pentru ca au inceput: "Tibi, ai slabit!", "Tibi, imbraca-te mai bine".

- Cum ai trait experienta de a lucra cu Tudor Chirila?

- Este un om foarte corect, nu a defavorizat pe nimeni. Nu stiu cum a fost cu ceilalti concurenti, dar eu am primit o invatatura personala. Cel putin asa am simtit-o eu. A avut o atitudine prietenoasa, dar si una de parinte. Am primit sfaturi directe, oneste pe care le-am primit cu mare bucurie. A fost primul om cu care am putut sa vorbesc la nivel profesional. 

- Cum s-au derulat zilele care au trecut dupa incheierea concursului? 

- Nu s-au schimbat prea multe si nici nu intentionez sa modific ceva din stilul meu de viata. Am o suma importanta de bani la care nu visam, care ma va ajuta sa-mi continui cariera muzicala si atat. Tot la garsoniera o sa stau, tot supa la plicuri si pizza o sa mananc. Sunt fericit ca o sa fac niste pasi foarte mari spre muzica si ca o sa calatoresc spre alte destinatii care sa ma ajute sa ma dezvolt din punct de vedere profesional.

- V-ati gandit, tu si Tudor, sa compuneti o melodie pe care sa o cantati impreuna?

- Acum ca suntem buni prieteni si ca ne cunoastem reciproc, cred ca o sa incercam sa scriem o piesa impreuna. Sunt dispus sa colaborez cu Tudor pe termen foarte, foarte lung. Mi-e foarte drag de el, e o persoana pe care o pretuiesc si-mi place sa cant cu el pe scena.

Citeste AICI interviul complet cu Tiberiu Albu!

Modifică setările cookies