Tequila pentru nopti fierbinti de vara FOTO

Tequila pentru nopti fierbinti de vara FOTO
Citeste mai mult despre: tequila, blender, cocktail,
Data: 03 Iulie 2010
Inspirate de soarele fierbinte al Mexicului, aceste 5 cocktail-uri sunt perfecte atat pentru petrecerile de sambata seara, cat si pentru o noapte de neuitat alaturi de persoana iubita.

Mayahuel este un cocktail specific localitatii Arandas, situata in inima Mexicului si celebra pentru sucul de grapefruit si productia de tequila. Amesteca 120 ml de suc proaspat de grapefruit cu 45 ml de tequila si indulceste dupa gust cu nectar de agave (il gasesti in magazinele bio).

Infused Tequila In serile fierbinti de vara, inlocuieste vodka cu un shot de tequila. Va anima imediat spiritele! Toarna 750 ml de tequila intr-o sticla cu gatul mai larg si adauga felii de castravete si de pepene (fara samburi). Apoi, pune-l la frigider peste noapte. Inainte de servire, amesteca-l in blender cu gheata si cateva picaturi de nectar de agave. La sfarsit, se adauga frunzulite de menta in fiecare pahar.

Paloma concureaza cu Margarita pentru bautura nationala a Mexicului. Nu numai ca este mult mai fresh, dar este si mai usor de facut. Mexicanii amesteca un shot de tequila cu suc de grapefruit si de lamaie, peste care adauga cuburi de gheata.

Modern Margarita Daca nu poti renunta la Margarita, macar renunta la indulcitori! Pune intr-un blender 2 felii de portocale, 2 felii de lamaie, 2 felii de lime, 30 ml de nectar de agave, 40 ml de tequila si, optional, 30 ml de lichior. Amesteca puternic si adauga la sfarsit o lingurita rasa de gheata, dupa care se toarna in pahare si se ornamenteaza cu o feliuta de portocala.

Sangrita este perfecta pentru petreceri linistite sau seri romantice. Pune in blender 45 ml de suc de rosii 30 ml suc de lamaie si 30 ml suc de portocale, amesteca cu 3 stropi de sos tobasco si apoi presara sare si piper. Se toarna in pahare si deasupra se toarna incet 15 ml de tequila.

 

Modifică setările cookies