Teo, o mireasa fericita: Cum a fost pentru ea ziua cea mare. Vezi IMAGINI de la nunta


	Teo, o mireasa fericita: Cum a fost pentru ea ziua cea mare. Vezi IMAGINI de la nunta
Citeste mai mult despre: Teo Trandafir, nunta,
Data: 05 Iunie 2012

Dintre cei 150 de invitati, nu au lipsit colegii din "Pariu cu viata" si nici Nuami Dinescu, celebra "Tanta".

Teo Trandafir, vedeta din "Pariu cu viata", s-a casatorit sambata, chiar in ziua in care a implinit 43 de ani, iar acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trait pana acum, dupa cum spune chiar ea.

Cei doi indragostiti au ales sa-si uneasca destinele chiar de ziua miresei. Cu toate ca atat Teo, cat si mirele au mai trecut printr-o experienta similara in trecut, emotiile i-au coplesit sambata.

Inainte ca mirii sa rosteasca cel mai hotarat "Da" din viata lor, au avut o sedinta foto. Au vrut sa-si amineasca fiecare clipa a acestei zile, asa ca s-au lasat fotografiati in cele mai romantice ipostaze. Emotionati, au zambit si s-au saruat tot timpul.

 

"De departe este cea mai fericita zi din viata mea", a spus Teo, evident dupa cea in care a intalnit-o pe Maia, fiica ei. De altfel, imbracata intr-o rochie de printesa, Maia i-a stat alaturi mamei sale. Si bunica ei, mama miresei, a fost prezenta la eveniment.

Fericit ca si-a gasit sufletul pereche, Constantin a preferat sa fie discret si sa-si imparta emotiile doar cu sotia lui. Mirii au hotarat sa-si invite oaspetii pentru cunuia religioasa si civila pe malul lacului Buftea.

Frumoasa lor poveste de dragoste inceput in toamna anului trecut, pe Facebook. Atunci avea Teo sa-l cunoasca pe viitorul sau sot, un roman stabilit in Franta. Chiar daca lucrurile pareau complicate, cei doi au luptat pentru a ramane impreuna. Asa ca la scurt timp dupa ce s-au intalnit, Constantin i-a cerut mana.

"A fost o surpriza, fericita fiind am acceptat din prima si fara rezerva, nu stiu daca se facuse o luna. Imi doresc doar ca toate miresele de pe lumea asta sa simta ce simt eu acum", a recunoscut ea.

Mai ales ca fiecare clipa trebuie traita, crede Teo. O lectie pe care a invatat-o anul trecut, cand o boala grava a dus-o pe patul unui spital din Viena. Din fericire, medicii austrieci au facut o minune in cazul ei, iar acum poate sa zambeasca fericita in postura de mireasa.

Imediat dupa cununie, invitatii au mers catre cortul special amenajat pentru marea petrecere. Decorul, de care s-a ocupat nasa mirilor, este unul elegant si romantic, in nuante de roz deschis si a fost unul surpriza atat pentru Teo cat si pentru Constantin.


Cat priveste tinutele, Teo a ales doua rochii: ambele ivoire si inspirate din anii '20.

Atmosfera a fost intretinuta de Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar si Gelu Voicu, iar cei 150 de invitati s-au infruptat din meniuri traditionale: sarmalute cu mamaliguta, purcelusi la protap si tort cu ciocolata si fructe de padure.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies