Doua filme imbatabile. ProTV, lider de audienta duminica seara, cu "X-Men: Ultima infruntare" si "Kill Bill: Volumul 1"


	Doua filme imbatabile. ProTV, lider de audienta duminica seara, cu "X-Men: Ultima infruntare" si "Kill Bill: Volumul 1"
Data: 13 Mai 2013

Actiunea a fost la putere duminica seara, cand Pro Tv a difuzat doua filme imbatabile: “X-Men: Ultima infruntare” si “Kill Bill: Volumul 1” au fost pe placul romanilor, astfel ca Pro Tv a fost lider detasat de audienta pe intervalul de difuzare al ambelor productii.

Asa se face ca super-eroii mutanti cu puteri extraordinare din “X-Men: Ultima infruntare” au condus topul audientelor in intervalul 20:32 – 22:39 pe toate categoriile de public. 10,1 puncte de rating si 22,3 procente din cota de piata a obtinut Pro Tv pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, urmat de Antena 1 cu numai 6,3 puncte de rating si 13,9 % cota de piata. In minutul de maxima audienta, atins la 22.34, Pro Tv obtinea pe publicul sau tinta un varf de audienta de 13,9 puncte de rating si 28,7 % cota de piata.

Si cel de-al doilea film al serii de la Pro Tv a fost pe placul celor mai multi romani. “Kill Bill: Volumul 1” i-a tinut in fata micilor ecrane pe telespectatori, astfel ca Pro Tv a condus topul audientelor pe toate categoriile de public si in intervalul 22:40 – 01:05. Pe publicul comercial Pro Tv a condus cu o audienta medie de 7,4 puncte de rating si 22,2 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu numai 4,7 puncte de rating si 14,2 procente din cota de piata.

Modifică setările cookies