Taurii primesc invitatie in oras. Horoscopul zilei de 24 septembrie

Taurii primesc invitatie in oras. Horoscopul zilei de 24 septembrie
Citeste mai mult despre: horoscop, Neti Sandu,
Data: 24 Septembrie 2011

Afla cde-ti rezerva astrele pentru ziua de astazi, sambata 24 septembrie.

 

BALANTA

Se anunta o zi speciala, cu vesti bune, iesiri la plimbare sau la padure, se poate sa luati parte la o ceremonie, trebuie sa existe un motiv de bucurie. Un rendez-vous cu persoana iubita va va impulsiona relatia sentimentala, sa va mearga si bine ca pana acum.

SCORPION

Va revedeti cu cineva, se intoarce dupa o lunga absenta o persoana draga si o sa faceti tot ce va sta in putinta sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Se poate sa castigati un premiu, sa vi se faca un cadou nemaipomenit, sa primiti o invitatie la masa.

SAGETATOR

Exista un indiciu de drum si puteti pleca intr-o companie placuta la munte, la mare, poate fi o iesire cu grupul de colegi. Chiar si pentru cateva ore de plimbari prin padure, si tot merita sa plecati din oras.

CAPRICORN

Va trec niste bani prin mana si o sa le luati unor prieteni care sarbatoresc ceva un cadou de zi aniversara, de nunta, de casa noua. Se prea poate sa va intalniti cu cineva pe care va doreati sa-l revedeti, o coincidenta fericita.

VARSATOR

Aveti o lista de mondenitati din care puteti alege sa va duceti la o gala, un concert, o ceremonie religioasa, e ceva care sa dea emotii pozitive. E posibil sa vina cineva de la drum, sa va faceti timp sa iesiti cu persoanele respective si sa fie o zi plina.

Citeste horoscopul pentru celelalte zodii pe stirileprotv.ro!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies