Talentul e molipsitor? Catalin Maruta si-a demonstrat abilitatile muzicale, sub privirile ingrozite ale Andrei. Reactia amuzanta a cantaretei

Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, Andra, La Maruta,
Data: 14 Octombrie 2013

"La Maruta" este integral si pe voyo.ro.

Maruta a fost sufletul petrecerii la nunta fiului primarului Piedone cu aleasa inimii sale, Loredana, iar prezentatorul nu a ratat ocazia de a canta fiecare melodie si a urcat chiar pe scena pentru a-si demonstra abilitatile.

Constient ca un asemenea talent trebuie auzit de toata lumea, Maruta a urcat la un moment dat pe scena alaturi de trupa Holograf si a cantat alaturi de Dan Bitman.

Scurta reprezentatie pe scena nu a facut altceva decat sa-i trezeasca interesul pentru muzica, asa ca Maruta a cantat si melodia "Inevitabil va fi bine", alaturi de sotia lui Pepe, sub privirile amuzate ale Andrei.

Artista a sarit sa-i ia microfonul din mana sotului ei, cand a vazut ca Maruta nu se lasa dus de pe scena si a spalat onoarea familiei cu un recital propriu.

Maruta nu s-a lasat pana nu si-a demonstrat si talentul la dans. Daca sezonul trecut la "Dansez pentru tine" miscarile sale au reusit sa o aduca la exasperare pe Andreea Balan si sa-l faca pe Mihai Petre sa rada in hohote, Catalin pare sa se vindece complet de sindromul celor doua picioare stangi in bratele sotiei sale.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies