Sute de craioveni au venit la preselectiile “Romanii au talent”


	Sute de craioveni au venit la preselectiile “Romanii au talent”
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, Craiova, preselectii,
Data: 22 August 2011

Succesul emisiunii "Romanii au talent" atrage ca un magnet sute de participanti ! La Craiova, in primul oras al caravanei, sute de olteni au vrut sa demonstreze ca merita sa castige premiul de "cel mai talentat roman" asa ca s-au intrecut in demonstratii de mima, indemanare sau tot felul de abilitati surprinzatoare!

Cu mic cu mare, veniti cu trupa sau cu costume specifice reprezentatiei pe care  urmau sa o prezinte, concurentii au asteptat rabdatori inca de la primele ore ale diminetii in fata teatrului Marin Sorescu din Craiova. Odata intrati pe holuri, fiecare a inceput sa exerseze, pentru ca numarul sa iasa cat mai bine. 

Cei aproape 600 de oameni prezenti la preselectii au cantat, au dansat, au sculptat in lemn intr-un timp record sau au imitat personaje cunoscute. "Suntem la fel de curiosi ca si spectatorii, ca si telespectatorii, sa vedem cum se vor prezenta oltenii in show-urile “Romanii au talent”. Oricum  am vazut ca erau foarte dornici sa ne arate de ce sunt in stare, adica erau nerabdatori si ne-au spus noroc cu voi ca altfel ramaneam nedescoperiti", au povestit Smiley si Pavel Bartos.

Pe 27 si 28 august, de la orele 12:00 si 19:00 in ambele zile, cei selectati in urma acestor preselectii vor aparea in fata publicului din Oltenia in super show-urile “Romanii au talent”.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor juriza talentul craiovenilor pe scena Teatrului Marin Sorescu. Baletul coordonat de Edi Stancu si va si el prezent cu un numar special conceput pentru aceste spectacole. Intrarea este libera!


www.protv.roFii alaturi de eroii noului sezon "Romanii au talent" la Craiova, pe 27 si 28 august!
ProTV.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies