Surprize cu iz de sport extrem pentru Andra cu ocazia zilei de nastere


	Surprize cu iz de sport extrem pentru Andra cu ocazia zilei de nastere
Citeste mai mult despre: Andra, sport, ziua de nastere,
Data: 30 August 2014

Senzatii tari, lacrimi de emotie si bucurie si multa adrenalina: Maruta a reusit sa o surprinda pe bune pe Andra de ziua ei. De fapt, anul aceasta artista a sarbatorit de doua ori. Prima oara la Paris, alaturi de Maruta, pe 23 august, chiar in ziua in care implinea 28 de ani si 6 ani de casatorie, iar a doua oara la Bucuresti, cand sotul ei i-a organizat o petrecere surpriza la care au venit o multime de prieteni. 

Primul cadou inedit pentru Andra a fost ocazia sa isi infranga toate temerile: ea a fost invitata sa faca drumul pana la locul petrecerii folosind doua mijloace de transport pe care nu a mai avut  curajul sa le incerce niciodata: motocicleta si elicopterul. Reactiile ei cand a aflat de plimbarea cu iz de sport extrem au fost extraordinare si a fost mandra ca a reusit sa accepte provocarile. Surpriza cea mai mare a fost, insa, cand a ajuns pe malul lacului Snagov, in mijlocul unei petreceri surpriza organizate chiar pentru ea.

"Andrei ii plac foarte mult surprizele si mi-am dorit enorm sa reusesc sa ii ofer o zi de neuitat. Dupa reactiile ei, cred ca misiunea a fost indeplinita! Pentru asta trebuie sa le multumesc prietenilor nostri, toti mi-au fost complici, dar si lui David, normal. A dat-o pe spate pe mami!" a declarat Catalin Maruta

Acesta nu avea sa fie insa decat inceputul. Emotiile care au incercat-o pe drum au facut locul altora, create de invitatii surpriza adusi de grijuliul Catalin sa o sarbatoreasca. Balul a fost deschis de Clejani, care si-au facut intrarea intr-un mod inedit.

Luni, in prima emisiune din noul sezon "La Maruta", vedeti momentul spectaculos si aflati ce alte momente au facut-o pe Andra sa planga de emotie. Minuni, surprize, vedete si o seara magica, incantatoare, plina de energie si de momente spectaculoase, luni, 1 septembrie, La Maruta unde "Totul e pe bune".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies