SUPER GALERIE FOTO! Vezi aici cum le sta mai bine starurilor de la Hollywood: blonde sau brunete?


	SUPER GALERIE FOTO! Vezi aici cum le sta mai bine starurilor de la Hollywood: blonde sau brunete?
Citeste mai mult despre: vedete, blonde, brunete, hollywood, procinema.ro,
Data: 07 Mai 2011

Fie ca rolul le-o cere, fie dintr-o simpla toana, vedetele sunt gata oricand sa-si schimbe culoarea parului. Pe unele schimbarea le prinde, la altele insa se dovedeste a fi un mare esec.

Emily Blunt
Cum o preferati-blond aurie sau bruneta? Emma Stone Starul din „Easy A”  a devenit  blonda pentru noul rol, cel al lui Gwen Stacy, din urmatorul „Spiderman”. Va place sau abia asteptati sa o vedeti revenind la vechea ei culoare? Fergie Sa uitam de coapsele ei, sau macar sa ne facem ca uitam, si sa ne oprim asupra parului. Este o dulce blonda sau e periculos de hot cu o culoare mult mai inchisa?

Nicole Richie
Fostul star al reality show-ului ”Simple Life” si-a postat pe pagina sa de web o poza cu noua ei infatisare. Cred insa ca o prefer pe Nicole cu o nuanta mai inchisa.. Voi? Katherine Heigl Cam in momentul in care Katie a parasit „Grey's Anatomy”—serialul care i-a lansat cariera- si-a schimbat si culoarea parului. Parerea noastra-e frumoasa oricum!

Sarah Jessica Parker
Carrie Bradshaw ar putea sa-si schimbe nuantele din cand in cand dar poti conta, intotdeauna, pe farmecul natural al Sarahei Jessica Parker care va ramane neatins. Kim Kardashian Starul din „Keeping Up With the Kardashians” a renuntat, in august, la brunet pentru trece la blond, imediat dupa ce s-a despartit de Reggie Bush.

Intra pe www.procinema.ro si citeste continuarea!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies