Studiu: Dr. Oana Cuzino, personalitatea medicala in care romanii au cea mai mare incredere


	Studiu: Dr. Oana Cuzino, personalitatea medicala in care romanii au cea mai mare incredere
Citeste mai mult despre: Oana Cuzino,
Data: 04 Noiembrie 2013

Intr-un studiu realizat in acest an, Oana Cuzino a iesit pe primul loc in topul personalitatilor din domeniul medical in care romanii au cea mai mare incredere.

"Privind increderea in personalitatile publice apartinand domeniului medical, romanii o plaseaza pe Dr. Oana Cuzino pe prima pozitie a topului, cu un procent de 27%. Locurile 2 si 3 sunt ocupate de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi si Prof. Dr. Constantin Ionescu Targoviste, cu un procent de 16%, respectiv 3 %. O explicatie a plasarii Oanei Cuzino pe aceasta pozitie o reprezinta pe de-o parte expertiza sa – medic primar, doctor in medicina, iar pe de alta, oferirea constanta de sfaturi medicale: de 12 ani pe TV si de 8 ani in presa scrisa", se arata in rezultatele studiului.

Oana Cuzino prezinta in fiecare zi emisiunea "Ce Se Intampla, Doctore?" pe ProTV.

Acesta este cel de-al treilea val al studiului desfasurat de Exact Cercetare si Consultanta, in colaborare cu Link Resource, comandat de Institutul Aspen Romania si prezentat presei cu ocazia Bucharest Forum/Healthcare.

Studiul a fost realizat pentru prima data in luna februarie 2013, in timp ce cel de-al doilea val de informatii a fost public in luna septembrie a acestui an. Cercetarea va fi realizata de acum inainte trimestrial, pentru a surprinde dinamica preferințelor populației cu privire la sistemului medical si farmaceutic din Romania, se mai arata in text.

Modifică setările cookies