Striptease pe scena concertului "Vunk la Inaltime" GALERIE FOTO


	Striptease pe scena concertului "Vunk la Inaltime" GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: striptease, Vunk,
Data: 14 Decembrie 2011

Vineri seara, la Centru Cultural Ion Manu din Otopeni, Vunk a facut o minune pentru toti fanii trupei si nu numai.

Concertul “Vunk la Inaltime” a fost un succes impresionant pentru sutele de oameni prezenti la eveniment. Conceptul intregului spectacol a fost o calatorie cu avionul a unui barbat, interpretat de actorul Marius Manole, prin toate piesele Vunk, acestea reprezentand diferite momente ale vietii sale.

Concertul a debutat cu o piesa in premiera, “Cel mai bun si cel mai rau”, care a ridicat sala in picioare. Au urmat momente memorabile, in care baietii au cantat alaturi de Nelu Ploiesteanu, Gabriel Cotabita, Antonia, Alexandra Usurelu si Amadeea. Piesa “Fermecata danseaza” a fost marcata de un moment fierbinte, in care o dansatoare la bara a aparut pe scena, facand un numar de striptease.

"Spectacolul "Vunk la inaltime" este cea mai mare reusita din toata cariera noastra. A fost extrem de impresionant ca au venit fani si familii din Timisoara, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Buzau si Gura Humorului sa fie langa noi intr-o seara atat de importanta. Desi a fost o productie impresionat de mare, ne-au iesit toate asa cum le-am gandit. A fost asa cum am promis cu cateva zile inainte de spectacol: am trecut si noi si publicul prin toate emotiile din cantecele noastre, de la lacrimi pana la zambetul pana la urechi de la final. Urmeaza DVD-ul in primavara si munca la un spectacol si mai mare." ne-a spus Cornel Ilie.

Intreaga scenografie, grafica exceptionala ce a aparut pe ecranul de pe scena si toate elementele care au alcatuit conceptual “Vunk la Inaltime” au emotionat si in acelasi timp extaziat publicul aflat in sala. Intreg concertul a fost filmat cu peste cinci camere, urmand ca imaginile sa alcatuiasca primul DVD din cariera trupei Vunk, ce va fi lansat in 2012.

VEZI: Lacrimile lui Brenciu ar topi orice ghetar! Omagiul adus Malinei Olinescu, cel mai emotionant moment de la VOCEA ROMANIEI

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies