Fostul concurent de la "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei" a dat lovitura. Preferatul lui Pepe face senzatie pe internet


	Fostul concurent de la "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei" a dat lovitura. Preferatul lui Pepe face senzatie pe internet
Data: 13 Februarie 2014

Dupa ce si-a incercat norocul la "Romanii au talent", dar si la "Vocea Romaniei", Stefan Lautaru a reusit, in sfarsit, sa se lanseze pe piata muzicala. Dupa mai multe cover-uri cu mii se vizualizari, foarte apreciate de internauti, preferatul lui Pepe a scos prima lui melodie.

La inceputul anului trecut, Stefan Lautaru impresiona o tara intreaga atunci cand urca pe scena de la "Romanii au Talent". Tanarul a cantat intr-o maniera originala "Vara nu dorm" a lui Connect-R si a primit imediat trei de "DA", iar povestea lui de viata i-a impresionat pe cei trei jurati.

"Romanii au talent" - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!


Nu a trecut, insa, mai departe, iar visul lui s-a oprit pentru moment. Stefan nu a renuntat nicio clipa sa lupte pentru idealul sau. A participat apoi la "Vocea Romaniei", insa tot fara succes, dar nici atunci nu s-a oprit.

 

 

Acum, artistul care l-a impresionat pana si pe Pepe, a reusit in sfarsit sa isi implineasca visul. Dupa ce a cantat mai multe cover-uri, foarte apreciate pe internet, Stefan Lautaru a lansat si prima lui melodie, o colaborare cu Iulian Cristea, cunoscut in industria muzicala ca "J".

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies