Stefan Banica, fata in fata cu paparazzi la “Serviciul Roman de Comedie”


	Stefan Banica, fata in fata cu paparazzi la “Serviciul Roman de Comedie”
Data: 14 Octombrie 2011

Duminica aceasta, de la 20.15, Toni Grecu il primeste la “Serviciul Roman de Comedie”, alaturi de asistenta sa sexi Gina (Jojo), pe Stefan Banica (Ivan Orlando). Invitatul din casa PROporului va vorbi despre un subiect la ordinea zilei atat in presa, cat si in TV si va da nas in nas cu un paparazzo insistent (Cristian Martin).

Toni Grecu a aflat de la Stefan Banica (Ivan Orlando) ca acesta a descoperit paparazzi peste tot in viata lui, in frigider, in dus si sub masa. Si pentru ca acestia nu-i dau pace, artistul le dedica duminica seara la Pro Tv o piesa compusa special pentru ei si intitulata “Presa, mi-a aflat adresa”.

In aceeasi editie, reporterii frenetici Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu ajung la balciul din Tandarei, madam Marga, Titel si Mioara isi continua aventurile in “Clanul Lupilor”, iar in telenovela spaniola “Pasiunile Margheritei” cei doi iubiti ai protagonistei mor, insa doar... temporar.

Oana Zavoranu (Aniela Petreanu) va avea si ea o aparitie spectaculoasa pentru ca se dezlantuie in dans si hip-hop calugaresc, alaturi de 1Q Sapro si Miruna Manescu. Iar la rubrica de teleshopping telespectatorii Pro Tv vor afla de la Lia Sinchevici, Mihai Bobonete si Gicu Gojira cele mai eficiente metode de slabit: lingura gaurita, furculita fara dinti si dopul de gura!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies