STOP VOT! Afla astazi la SRC care este castigatorul de la "Romanii n-au talent"


	STOP VOT! Afla astazi la SRC care este castigatorul de la "Romanii n-au talent"
Data: 30 Mai 2012

Dupa ce a lansat concursul parodie “Romanii n-au talent” si a asigurat saptamana de saptamana buna dispozitie a telespectatorilor sai, “Serviciul Roman de Comedie” anunta in ultima editie din acest sezon, de miercuri, 30 mai, numele marelui castigator.

Timp de doua saptamani, pe site-ul protv.ro telespectatorii Pro Tv si-au putut vota preferatul de la “Romanii n-au talent”, urmand ca pe baza voturilor lor sa se aleaga numele castigatorului.

Cu toate acestea, Toni Grecu nu se poate abtine si marturiseste ca are si el un moment preferat: “AC/DC din Braila e numarul meu preferat, este comedie absoluta dupa parerea mea”, recunoaste seful de la SRC.


In aceeasi editie, serialul “Clanul Lupilor” aduce si el rasturnari de situatie: madam Marga (Jojo) face ce face si ii da viata peste cap ginerelui ei, Titel (Mihai Bobonete). Aceasta ii marturiseste ca a ramas insarcinata, in vreme ce Titel e decis sa se sinucida. Cum se va termina totul, veti afla la final de sezon SRC, miercuri, 30 mai, de la 20.30.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies