Sorana are 24 de ani si este studenta in anul 6 la Medicina Dentara, la Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea.
1. Care e visul tau cel mai mare?
Sa reusesc sa fac atatia bani incat sa am posibilitatea sa vizitez toata lumea, chiar si la lowcost (ca asa vad mai mult :) ).
2. Care e colegul tau preferat, si care cel mai putin preferat?
Preferati am multi, ca doar nu degeaba s-au legat prietenii. Iar in cealalta extrema ar fi Baz.
3. Care dintre fostii concurenti de la MasterChef, din sezoanele trecute, ti-a placut cel mai mult?
Alexandru Hora, Victor Nemes.
4. Descrie-te in cateva cuvinte.
In cateva cuvinte si ce imi vine acum in minte, sa zicem ca sunt: zambitoare, punctuala, darnica, sufletista, diplomata. Si ar trebui sa scriu si despre un defect, cum ca stau foarte prost la capitolul rabdare, lucru la care am reusit sa muncesc pe perioada filmarilor si sa imi dau seama ca se poate trata :).
5. Ce alte hobby-uri/pasiuni mai ai in afara de gatit?
Imi place sa explorez, sa descopar lucruri si locuri noi, sa fotografiez, iar in functie de anotimp sa merg la ski sau sa inot.
6. Daca ai putea fi o prajitura, la alegere, ce prajitura ai fi?
Cred ca cel mai bine m-ar caracteriza sa fiu o chocolate lava cake. Cei care ma cunosc indeajuns stiu la ce ma refer, iar cei care ma vor cunoaste de acum incolo vor intelege cum sunt eu, de fapt.
7. Ce ai descoperit despre tine, pe parcursul emisiunii?
Am invatat sa am rabdare, multa rabdare… si ca viata oricum te duce unde vrea ea, degeaba incerc eu sa o planuiesc.
8. Unde-ai mancat cea mai buna mancare?
Am avut ocazia sa mananc la unul dintre restaurantele lui Jamie Oliver si, intr-adevar, merita toti banii. Si pentru momentele de impas financiar departe de casa as putea spune Golden Coral, cel mai bun restaurant de “all you can eat” din SUA.
9. Care e cea mai ciudata mancare pe care ai incercat-o pana acum?
Nu imi amintesc sa fi gustat ceva ciudat pana acum. Daca mi se pare ciudat, nu gust.
10. Care e preparatul care iti iese cel mai bine, de fiecare data?
Cheesecake, chilli con carne, brownies, tiramisu, chicken curry.
11. Ce bunatati ai gatit pentru masa de Paste anul acesta?
Personal am vopsit ouale si a fost primul an in care nu am mancat traditional de Pasti. :)
12. Trei trucuri de-ale tale in bucatarie.
Daca ciocolata pusa la topit pe baie de aburi se intareste si se lipeste de lingura, o stropesc cu apa rece in timp ce continui sa amestesc si treptat, treptat se rehidrateaza si revine la forma de ciocolata topita. Imi folosesc imaginatia si improvizez pe moment. Orice preparat care pare sa nu iasa se poate repara, so don't panic.
13. Completeaza tu - Nu ma asteptam ca la MasterChef sa... imi dau seama ca imi plac reactiile mele in conditii de stres si presiune.
14. Care e cel mai util lucru pe care l-ai aflat la MasterChef?
Creierul de porc se fierbe in apa cu otet inainte de a-l face pane.
15. Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Mi-ar placea sa ma axez pe cooking show-uri, prezentari, workshop-uri cu copii, activitati care ofera ocazia oamenilor sa interactioneze intre ei si sa afle lucruri utile.