Sora mai mica a lui Kim Kardashian, acuzata ca e anorexica. Cum arata adolescenta de 17 ani


	Sora mai mica a lui Kim Kardashian, acuzata ca e anorexica. Cum arata adolescenta de 17 ani
Data: 29 Martie 2013

Kendall Jenner are 17 ani si este una dintre surorile mai mici ale lui Kim Kardashian, controversata vedeta tv din SUA.

Adolescenta este singura care nu a mostenit formele mai mult decat generoase care au adus familia Kardashian in centrul atentiei si urmeaza o cariera de succes in modelling.

Daca surorile sale tind sa fie mai degraba rotunjoare, Kendall, 17 ani, primeste critici pentru ca e prea … slaba. Ea apare luna aceasta pe coperta revistei Harper’s Bazaar Arabia si vorbeste deschis intr-un interviu despre hartuirea constanta la care e supusa in legatura cu greutatea ei.

Sunt in mod constanta criticata pentru ca sunt prea slaba”, a declarat adolescenta. “Eu chiar incerc sa ma ingras, dar nu reusesc. Ce nu inteleg oamenii e ca sa spui despre cineva ca e prea slab e la fel de rau ca si cum i-ai spune ca e prea gras. Nu e un sentiment deloc placut sa auzi asa ceva”, a adaugat ea.


 

Kendall vorbeste si despre relatia cu surorile sale: “Khloe e ca o a doua mama, asa ca atunci cand ma cert cu sora mai mica, Kylie, mereu apelam la ea sa ne impace”, a marturisit tanara. “Daca vreau sa aud un sfat bun si adevarul gol-golut despre ceva, ma duc la Kourtney, chiar daca uneori ma face sa plang. Ea e foarte realista. Iar Kim e super isteata si se pricepe la gadgeturi”, sustine Kendall.

Sursa: huffingtonpost.com

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies