Simona Halep, in fata unei performante unice in istoria tenisului din Romania. Jucatoarea va urca pe locul 5 in clasamentul WTA


	Simona Halep, in fata unei performante unice in istoria tenisului din Romania. Jucatoarea va urca pe locul 5 in clasamentul WTA
Citeste mai mult despre: Simona Halep, jucatoare, sport, tenis, WTA,
Data: 13 Martie 2014

Simona Halep va ocupa, incepand de luni, locul 5 mondial, o performanta ce nu a mai fost reusita de nici o jucatoare de tenis din Romania, de la crearea ierarhiei WTA, in noiembrie 1975.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si actualmente locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 6 milioane de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep a acordat un interviu si pentru site-ul oficial WTA Tennis, aceasta vorbind la finalul meciului disputat cu Casey Dellaqua.

Post by WTA.


"Da, a fost un meci foarte bun astazi, am jucat cat am putut de bine, chiar mai bine decat zilele trecute. Mi-am facut jocul, am fost agresiva si am incheiat punctele rapid. Mi-a placut cum am jucat si am incredere pentru urmatoarea partida. Ma bucur foarte mult ca sunt numatul 6 WTA, o sa fiu cea mai bine clasata romanca. Cred ca inseamna foarte mult pentru tenisul romanesc, am auzit copii care spun ca s-au apucat de acest sport datorita mie. Sper sa continui asa si sa determin cat mai multi copii sa faca acest pas.
Am mai jucat cu Radwanska si Jankovic pana acum, dar niciun meci nu seamana cu celalalt. Fiecare meci este greu de gestionat. Eu voi da totul, voi juca cu inceredere si sper sa fac un meci bun", a mai declarat Simona Halep, intr-un interviu acordat la finalul meciului cu Dellaqua, pentru site-ul oficial WTA.

Simona Halep este nominalizata la Fed Cup Heart Award, un premiu important oferit de Federatia Internationala de Tenis. Prin acesta sunt recunoscute meritele jucatoarelor "care arata curaj exceptional pe terenul de tenis si devotament desavarsit pentru echipa Fed Cup pe care o reprezentata".

O poti vota si TU pe Simona Halep, aici.

De asemenea, Halep a vorbit si despre sansa de a depasi performantele reusite de Virginia Ruzici si Irina Spirlea, spunand insa ca isi doreste sa castige un Grand Slam, altfel nu poate fi cea mai buna.

"Incerc sa dau totul pentru un turneu de Grand Slam, cred ca asta este important. Virginia si Irina au reusit performante imense, iar eu sper sa fiu la fel de buna", a adaugat aceasta.

Modifică setările cookies