Silvia Teodorescu, terapeut: "Pot vindeca boli incurabile precum cancerul"

Silvia Teodorescu, terapeut: "Pot vindeca boli incurabile precum cancerul"
Citeste mai mult despre: Silvia Teodorescu, cancer, terapeut,
Data: 28 Ianuarie 2009
Silvia Teodorescu declara ca este singura specialista din Romania in terapie genetica si ca prin harul ei poate vindeca oamenii de boli incurabile.

Silvia si-a dat seama ca este diferita de ceilalti oameni inca de la varsta de 12 ani, cand, peste nopate, a ajuns din roscata bruneta. Mai tarziu a remarcat ca poate sa vada organismul uman in interior, sa le perceapa organele si oasele. Initial a crezut ca ea insasi este bolnava, dupa care a ajuns la concluzia ca are un har divin.

De atunci, Silvia declara ca a vindecat nenumarati oameni suferinzi. Ea numeste procedeul terapie genetica si promite ca poate sa produca o autoregenerare in organism prin stimulare bioenergetica. Practic, Silvia  spune ca atinge pacientul si simte zonele cu probleme. Dupa aceea, isi provoaca o tensiune si face codul genetic al pacientului sa se transforme si sa se reabiliteze. Primul semn al transformarii este schimbarea culorii parului bolnavului. Potrivit Silviei, a doua etapa este chiar vindecarea.

Silvia Teodorescu
a avut-o ca pacienta si pe regretata Anca Parghel. Terapeuta afirma ca a reusit sa ii imbunatateasca starea acesteia, dar ca din pacate Anca nu a venit decat la doua sedinte.     

 

Modifică setările cookies