Serena Williams o felicita pe Sorana Cirstea: "Esti atat de tanara! Mi-as fi dorit sa am 23 de ani, nu fi trista!"


	Serena Williams o felicita pe Sorana Cirstea: "Esti atat de tanara! Mi-as fi dorit sa am 23 de ani, nu fi trista!"
Data: 13 August 2013

Sportiva americana Serena Williams, numarul unu WTA, a imbratisat-o pe Sorana Cirstea dupa finala turneului de la Toronto, duminica seara, si i-a spus romancei sa nu fie trista, precizand ca e foarte tanara si o jucatoare foarte buna.

"Esti atat de tanara! Mi-as fi dorit sa am 23 de ani, nu fi trista! Ai invins atat de multe jucatoare de top in aceasta saptamana si esti o jucatoare foarte buna", i-a spus Serena Williams sportivei romane vizibil emotionata, la ceremonia de primire a trofeului, dupa care s-a intors catre public si a adaugat: "Sorana este una dintre cele mai dragute fete din circuit si are un viitor stralucitor", potrivit wtatennis.com.

Sorana Cirstea a fost invinsa duminica de liderul mondial Serena Williams, in finala turneului de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2.369.000 de dolari.


Sportiva americana s-a impus in fata romancei, cu scorul de 6-2, 6-0, dupa o ora si cinci minute de joc. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit anterior de doua ori, la Stanford in 2012 si la Roland Garros in 2013, ambele meciuri fiind castigate tot de Williams.

Cirstea a invins la Toronto jucatoarele Olga Savciuk, Caroline Wozniacki, Jelena Jankovici, Petra Kvitova si Na Li.

In urma disputarii finalei de la Toronto, Cirstea a devenit sportiva din Romania cel mai bine clasata in ierarhia WTA, informeaza site-ul wtatour.com. Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea a urcat sase pozitii si se afla pe locul 21, cu 2.260 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni.

MEDIAFAX

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies