Serban Ionescu a recunoscut in exclusivitate la "Happy Hour" ca divorteaza VIDEO!

Serban Ionescu a recunoscut in exclusivitate la "Happy Hour" ca divorteaza VIDEO!
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Magda Catone, Serban Ionescu,
Data: 02 Septembrie 2010
Inca de la inceputul acestui an, divortul actorilor Magda Catone si Serban Ionescu a tinut primele pagini ale ziarelor. Desi nici unul dintre acestia nu a declarat nimic referitor la acest divort, Serban Ionescu a recunoscut echipei \"Happy Hour\" ca actele de divort au fost depuse si ca, dupa 27 de ani de casnicie, au decis sa puna capat mariajului.

Desi intr-un interviu acordat reporterilor “Happy Hour” actorul a povestit ca nimeni nu divorteaza de nimeni, ca nu exista acte de divort si ca a aflat despre asta din ziare, contactat telefonic ulterior acesta si-a schimbat declaratia. In exclusivitate la “Happy HourSerban Ionescu a recunsocut: cei doi au convenit sa divorteze, iar cea care a depus actele a fost Magda Catone.

“Am zis ca nu divortam, dar pana la urma am spus, hai s-o facem, ca e mai bine! E adevarat ca divortam. Ne-am inteles sa divortam, iar ea a depus actele. Eu stiu cum o sa fie, ce ganduri are doamna? Vrea unele libertati pe care crede ca nu le-a avut, si atunci ii dai toata libertatea... Niciodata nu i-am interzis nimic, niciodata nu i-am reprosat nimic.” Cat despre viitor, actorul nu este sigur decat de faptul ca vor face tot posibilul sa isi creasca fiul impreuna.

”Nu am ce sa ii reprosez sotiei mele. E o chestie pe care o facem de comun acord, ramanem prieteni, ne putem creste copilul in continuare... e un fel de separare”, a mai spus acesta pentru emisiunea de la Pro Tv.

Serban Ionescu a mai adaugat ca nu este prima oara cand apar zvonuri despre divort si ca un impediment in relatia lor a fost si soacra sa, mama Magdei, cu care cei doi au locuit. “Pe noi ne-a incurcat mult si soacra-mea. I-am inghiti multe pentru ca era batrana”, a mai spus actorul.

Dupa aproape trei decenii de covietuire, mariajul Catone-Ionescu a scos la iveala, potrivit presei, lucruri nebanuite. S-a vorbit despre faptul ca Magda Catone s-ar fi saturat de scandaluri si infidelitati. Serban Ionescu a tinut doar sa precizeze ca ”beau ca orice roman, ma bucur ca orice roman, ma distrez ca orice roman.”

 

Modifică setările cookies