SECRET dezvaluit dupa 20 de ani. Copiii Ilenei Ciuculete o acuza ca nu a avut grija de ei


	SECRET dezvaluit dupa 20 de ani. Copiii Ilenei Ciuculete o acuza ca nu a avut grija de ei
Citeste mai mult despre: Ileana Ciuculete, Happy Hour,
Data: 08 Iunie 2012

Dupa zeci de ani de tacere, Mugurel si Cristi Sfetcu au venit la Happy Hour sa spuna adevarul despre mama lor, Ileana Ciuculete, pe care o acuza ca nu a fost un parinte bun pentru ei.

Cei doi copii, de fapt, barbati in toata firea, spun ca, dupa dezvaluirile facute, sotul mamei lor i-ar fi amenintat cu lumea interlopa din Bucuresti.

Cea mai mare problema a lor - ca trebuie sa evacueze casa in care locuiesc, pentru ca Gales Cornel, sotul mamei lor, ar fi pierdut-o. Vezi ce reprosuri ii aduc Ilenei Ciuculete:


Cum arata casele pe care Ileana Ciuculete le-ar fi daruit copiilor, fara a le trece pe numele lor. Darapanate, cu pereti crapati si cu miros de igrasie:

Contactata de un reporter Happy Hour, Ileana Ciuculete a refuzat sa comenteze situatia.


Intr-un interviu realizat mai demult, Ileana Ciuculete sustinea ca, inainte sa fie sotie sau mama, ea se defineste mai intai ca artista: "Eu nu apartin nimanui, nu am copii, nu am sot, nu am tata – cand am iesit pe usa, este cantecul si publicul".

Cantareata Maria Dragomiroiu ii ia apararea colegei sale de breasla si spune ca cei doi baieti sunt problema familiei.

Fostul sot al Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu, a intrat in direct prin telefon si isi sustine baietii in acest scandal, desi a precizat ca nu-i place sa-si spele rufele in public: “Baietii au dreptate, dar la inceput n-am vrut sa faca povestea publica. O rog pe Ileana sa termine cu amenintarile” a marturisit el.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies