Scorpionii au o surpriza la salariu. Horoscopul zilei de 9 februarie 2012


	Scorpionii au o surpriza la salariu. Horoscopul zilei de 9 februarie 2012
Citeste mai mult despre: horoscop, Neti Sandu,
Data: 09 Februarie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR

Vi se confirma niste asteptari, vi se da ok-ul pentru un job sau vi se permite sa va transferati in alt departament, sau va iese pasienta cu o colaborare.

PESTI

E o agitatie la serviciu si poate ca nu e momentul sa cereti favoruri. Sefii or sa va caute nod in papura si mai mult o sa pierdeti decit sa castigati.

BERBEC

Se poate s-aveti niste drumuri de facut si o sa va fie greu sa le faceti, un serviciu parintilor sau unor oameni mai in varsta, dar va revansati cat de curand fata de ei.

TAUR

Pareti mai norocosi la bani, in perioada asta, iar in perspectiva se observa niste beneficii, ore suplimentare platite, un extrajob, bani in plus.

GEMENI

Vi se pot semna acele cereri care asteapta de mult o rezolvare si o sa faceti progrese in sfera carierei, oricum se contureaza un succes.

RAC

O sa va tenteze cineva cu un job, dar nu sunteti pe deplin convinsi ca v-ar fi mai bine, nici financiar, nici profesional si poate va mai ganditi pana luni.

LEU

E posibil sa va caute niste colegi de breasla ca sa lucrati impreuna, sa luati parte la un simpozion, o lansare de produs, ceva la care va pricepeti.

FECIOARA

SUnteti pe punctul de a vinde un imobil sa faceti rost de acei bani fara de care nu va puteti schimba masina sau sa platiti niste taxe scolare.

BALANTA

O sa definitivati o situatie, sa obtineti viza sau doar o parafa pe un document de care depinde o plecare in strainatate sau o angajare cu carte de munca.

SCORPION

Se observa un supliment salarial, vi se platesc niste activitati pe care le-oti fi facut benevol pana la sfarsitul anului trecut, dar acum vin bani.

SAGETATOR

O promisiune de job "inghetata", poate ca nu e momentul sau angajatorul va va supune unor teste. Poate fi o angajare de proba.

CAPRICORN

E posibil sa amanati o plecare fie la treaba, fie la distractie dar, intre timp, o sa reusiti sa strangeti cat mai multi bani de drum, de cazare si de buzunar, bineinteles. 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies