Piesa de 1.800.000 de afisari care a zapacit-o pana si pe Shakira: "Vocea asta suna exact ca a mea!" Talentul uimitor al unei romance de 19 ani


	Piesa de 1.800.000 de afisari care a zapacit-o pana si pe Shakira: "Vocea asta suna exact ca a mea!" Talentul uimitor al unei romance de 19 ani
Data: 20 Decembrie 2013

Sanziana Niculae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca de 19 ani s-a facut remarcata in 2011, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei.

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul "Save Me From the Fire" (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii - noul single al Shakirei.



Sanziana si-a incercat norocul la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei", unde a intors toate cele patru scaune cu o interpretare superba a piesei "Blue Jeans" - Lana del Rey.

Sanziana Niculae a ajuns in marea finala "Vocea Romaniei". Lupta pentru marele premiu se da pe 26 decembrie la ProTV



Inregistrarea a strans pana acum peste 1.800.000 milioane de vizualizari si, bineinteles, a starnit o mare controversa - este sau nu piesa cantata de Shakira?
 

Melodia a ajuns chiar si la urechile staff-ului Shakirei, care a hotarat ca odata cu venirea cantaretei la Bucuresti, sa ii permita Sanzianei sa isi cunoasca idolul. Sanziana Niculae a fost singura persoana care a intrat in cabina persoana a Shakirei, cu doar cateva minute inainte ca aceasta sa urce pe scena din Piata Constitutiei.

"Ai grija de vocea aia, suna exact ca a mea!", i-a spus Shakira Sanzianei.

Managerul Shakirei, Xavi Menos, a realizat chiar si un reportaj special cu intalnirea dintre Sanziana si Shakira, pe care l-a postat pe site-ul oficial al artistei, www.shakira.com.

Emisiunea "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies