S-a intors acasa dupa 6 luni petrecute in Afganistan si nu si-a mai recunoscut sotia. Ce si-a facut aceasta: FOTO


	S-a intors acasa dupa 6 luni petrecute in Afganistan si nu si-a mai recunoscut sotia. Ce si-a facut aceasta: FOTO
Citeste mai mult despre: diete,
Data: 08 Octombrie 2013

Femeia a slabit 31 de kilograme cat timp sotul ei era in misiune in Afganistan, incat acesta abia a recunoscut-o cand s-a intors acasa.

Pentru sergentul Kevin Lloyd, intoarcerea acasa a fost de doua ori mai placuta: in primul rand si-a revazut familia dupa atata timp si in al doilea rand sotia il astepta intr-o forma mai buna ca niciodata (vezi galeria foto).

Jo are 34 de ani si inca de cand a ramas insarcinata cu primul copil al cuplului s-a ingrasat excesiv, astfel ca ajunsese sa cantareasca 107 kilograme.

Cei doi sunt casatoriti de 14 ani, iar cand Kevin i-a propus sa-si reinnoiasca juramintele, Jo a decis sa slabeasca. Gandul ca avea sa imbrace rochia de mireasa din nou si ca nu va arata deloc bine a motivat-o cel mai mult.

"Am facut eforturi mari, dar a meritat. Este motivant sa vezi cum dai jos din kilograme. Adevarata realizare a fost cand am reusit sa imbrac haine pe care nu am mai putut sa le port multi ani. Mi-am schimbat stilul de viata, ma simt mai sanatoasa si mai energica. In sfarsit, am incredere ca pot intra intr-o incapere fara sa ma tem ca oamenii se holbeaza la mine", povesteste ea.

Sursa: Daily Mail

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies