Roxana Ionescu si George Boghian, respectiv Max Dragomir si Diana Pop, noii duelisti de la "Dansez pentru tine". VOTEAZA si tu


	Roxana Ionescu si George Boghian, respectiv Max Dragomir si Diana Pop, noii duelisti de la "Dansez pentru tine". VOTEAZA si tu
Data: 26 Noiembrie 2012

Saptamana viitoare aduce fata-n fata doua echipe care se afla pentru prima data la duel. Vestea a venit ca un trasnet pentru Max si Diana, cei care erau obisnuiti cu valuri de laude din partea juriului. Ei se vor confrunta cu Roxana si George, echipa care editia trecuta a scapat de duel ca prin urechile acului.

Ca de obicei, si rezultatul acestui duel sta doar in puterea telespectatorilor, care, printr-un SMS trimis la 1322 sau un telefon pot salva perechea favorita.

Cei care vor ca George si Roxana sa mearga mai departe trebuie sa trimita SMS la 1322 cu textul “Roxana” sau sa sune la numarul de telefon 0900.760.404, iar cei care vor ca Max si Diana sa continue competitia visurilor trebuie sa trimita SMS la 1322 cu textul “Max” sau sa sune la 0900.760.408.

Ambele numere de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom si Alonia.

Daca esti abonat UPC poti vota concurentul favorit cu ajutorul butonului rosu al telecomenzii UPC

"Dansez pentru tine" este acum integral pe Voyo.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies