Roxana Ionescu: "Mi se pare ca-l cunosc de-o viata pe Stefan!"


	Roxana Ionescu: "Mi se pare ca-l cunosc de-o viata pe Stefan!"
Citeste mai mult despre: Roxana Ionescu, Dansez pentru tine,
Data: 06 Aprilie 2011

In timp ce colegii ei de la "Dansez pentru tine" au avut tot felul de probleme dupa primele repetitii - vanatai, febra musculara sau chiar coaste fisurate - frumoasa Roxana a trecut cu bine peste prima zi de antrenamente.

Pentru Roxana Ionescu, repetitiile sunt o reala bucurie, mai ales ca din prima clipa a simtit ca face o pereche perfecta cu Stefan, pe care parea ca-l stie de o viata.

Prima zi de repetitii a decurs normal, a existat acel sentiment de “déjà vu”, am simtit de parca mai dansaseram candva impreuna. Il ascult cu placere pe Stefan cat de frumos vorbeste despre vals, tango… si ma gandeam cat de mult si-a dorit acest copil sa se perfectioneze, insa din cauza situatiei financiare nu a putut sa isi indeplineasca visul. Cand vad ce fel de om este in mintea mea se face un click si uit de orice durere, de probleme, de tot si o luam de la capat.”, marturiseste frumoasa Roxana Ionescu

Daca inainte de a-si cunoaste partenerul, Roxana se temea de anumite stiluri de dans, dupa ce l-a cunoscut pe Stefan si a inceput repetitiile, este increzatoare, pentru ca stie ca are pe cine sa se bazeze.

Intra pe pagina oficiala de Facebook "Dansez pentru tine"!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies