Roxana Ionescu: "As fi fericita daca 'Dansez pentru tine' ar fi job permanent!". Ce program are la repetitii si de cine din juriu ii e cel mai teama


	Roxana Ionescu: "As fi fericita daca 'Dansez pentru tine' ar fi job permanent!". Ce program are la repetitii si de cine din juriu ii e cel mai teama
Data: 22 Noiembrie 2012

Dupa ce a bifat si ea lista vedetelor care au trecut printr-un divort, Roxana Ionescu s-a refugiat in dans. A preluat locul Monicai Davidescu si danseaza cu talent alaturi de George Boghian in cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”. Ba mai mult, Roxana spune ca nu s-ar supara daca ar fi angajata permanenta a acestui show.

Cum a primit revenirea la "Dansez pentru tine":

"Fara sa stau pe ganduri. Mi-am dorit enorm lucrul asta si as veni in fiecare sezon. Daca asta ar fi jobul meu permanent as fi foarte fericita, ma incarca atat de tare ca nu mai am nevoie de nimic".

"Clar e mai greu! Concurentii sunt mai buni, avem stiluri de dans diferite, unde ai nevoie de pozitie, de atitudine si, cu siguranta, oamenii si juriul asteapta mai mult de la mine pentru ca acum ar trebui sa fiu mai buna, sa transmit mai mult, sa execut pasii mai corect".

Roxana Ionescu, despre partenerul ei de dans, George Boghian:

"Partenerul meu este mi-nu-nat! Este un om vesel, care-mi transmite si mie din energia lui buna, nu-i place sa se vorbeasca despre problemele lui si este un om foarte puternic." 

Frumoasa blonda spune ca tot Mihai Petre a ramas omul de care se tem cel mai mult si acum, dar ca "Edi vine puternic din spate pentru ca e la fel de sever. El are un ochi format, si la repetitiile cu baletul pare ca se uita intr-un punct fix, dar el il vede pe ultimul din dreapta, chiar daca nu se uita la el, si-i zice: ai gresit acolo! Se uita la noi cu ochi blanzi, dar ne taxeaza la sfarsit!" spune Roxana.

Roxana Ionescu isi petrece foarte mult timp in sala de antrenamente, dar are grija sa nu slabeasca prea mult. "Nu am slabit foarte mult, maximum doua kg. Nu cred ca voi slabi foarte mult, sunt atenta la ce mananc, nu vreau sa pic pe-acolo, vreau sa am energie.

Ieri am intrat in sala la 15:30, iar la 22.00 inca nu luasem pauza. Cand am aflat cat e ceasul, am ramas socata. Repetam mult, nu stiu sa fac acum un calcul, dar repetam foarte mult, nu avem program fix. stim cand ne ducem, dar nu stim cand ne intoarcem".

Vedeta a dat cateva detalii si despre viata personala si cum si-a revenit dupa divort. "Viata mea s-a schimbat in bine, pentru ca nu am trecut prin nicio trauma, sunt fericita. Alaturi mi-au fost prietenii, familia, am fost inconjurata de oameni care m-au sustinut". Intrebata daca este o femeie greu de cucerit, raspunsul ei inclina spre DA. "Trebuie sa facem un sondaj pentru asta. Cred ca da, pentru ca mi-e teama sa nu sufar, tin foarte mult la mine si ma las convinsa destul de greu. Cu siguranta, la un moment dat, voi fi cucerita, ma voi indragosti, iar voi veti afla".


Citeste tot interviul pe protvmagazin.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies