Roxana Ciuhulescu a renuntat la parasutism si alpinism pentru Kangoo Jumps! VIDEO

Roxana Ciuhulescu a renuntat la parasutism si alpinism pentru Kangoo Jumps! VIDEO
Citeste mai mult despre: Roxana Ciuhulescu, perfecte.ro, promotor,
Data: 15 Iunie 2010
Roxana Ciuhulescu este innebunita dupa sport si ar incerca orice! De la parasutism si alpinism, pana la raliuri si bungee jumping, Roxana le-a trait pe toate! Acum a venit vremea sa testeze si ceva mai soft! Urmareste-o pe Roxana Ciuhulescu la prima ei sedinta de Kangoo Jumps!

Dupa ce www.perfecte.ro le-a provocat pe Ramona Paun la spinning si pe Alexandra Derevici  la aqua gym, a venit randul Roxanei Ciuhulescu,  sa arate ce poate la Kangoo Jumps.

Pentru prima oara la Kangoo Jumps, Roxana s-a descurcat de minune. A rezistat 45 de minute si a spus ca va repeta cat de curand experienta. „A fost fantastic! Mi-a fost putina teama sa nu ma dezechilibrez la 1,92 ai mei! Mi-era teama sa nu imi rup gatul! Parca eram catarata pe picioroange!”, a spus Roxana dupa sedinta.

Prezentatoarea emisiunii Pro Motor este cunoscuta pentru pasiunea ei pentru sporturi, dar recunoaste ca parasutism si alpinism nu ar mai face,
„Am sarit cu parasuta, dar...mi-e suficient o singura data! Apoi...eu nu pot sa escaladez! Nu ma tine musculatura, am cazut de doua ori in gol”, si-a amintit Roxana.

Instructorul care a initiat-o pe Roxana in tainele Kakoo Jumps, Ana Maria Guther de la Alexandreea Club, ne-a explicat care sunt avantajele acestui sport.

„Pe langa faptul ca este foarte distractiv, se ard si multe calorii. A fost inventat pentru reabilitarea persoanelor cu probleme. Poate fi practicat de toata lumea si nu este deloc periculos”, a spus Ana MariaAfla mai multe despre acest sport AICI!


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies