Romanița a decis: Bogdan Dărădan este cel de-al doilea concurent eliminat din show-ul Femeia alege

Romanița a decis: Bogdan Dărădan este cel de-al doilea concurent eliminat din show-ul Femeia alege
Citeste mai mult despre: femeia alege, Bogdan Daradan,
Data: 17 Octombrie 2021

O nouă săptămână, o nouă șansă pentru cei de acasă să voteze și să aleagă care dintre cele cinci fete merită titlul de eroină a săptămânii. 

 Oana, Romanița, Carmen, Ruxandra și Cristina au așteptat-o pe Majda în locuința lor din Istanbul pentru a afla ce au decis cei care îi susțin de la depărtare. 

Aseară, a venit momentul ca emoțiile să fie risipite, iar voturile dezvăluite. Prima veste a fost că Valentin, noul concurent intrat în casă, are imunitate pentru a avea mai mult timp să le cunoască pe fete și să le cucerească. 

Romanița a fost plăcut surprinsă și a aflat că cei de acasă o au ales-o printre preferate și au urcat-o pe locul 2 în clasament. Astfel, vizibil emoționată, ea a decis să-l salveze pe Răzvan: ”Merită să-și dezvolte ceea ce a început cu Ruxandra”. 

Ceea ce a urmat le-a surprins total pe fete: dacă pe locul 1 s-ar fi aflat, încă o dată, Oana, ea va putea salva un concurent și locul 2, Romanița, va decide cine pleacă acasă. Telespectatorii au continuat să o susțină pe Oana, așa că aceasta a decis să-l salveze pe cel pe care-l vede ca un ”gentelman desăvârșit”: Călin. Acesta a devenit primul bărbat salvat două săptămâni la rând de fete! 

Deși nu se aștepta la acest deznodământ, Romanița nu a stat mult pe gânduri și a decis că Bogdan se va întoarce în România: ”Dintre toți băieții, am fost dezamăgită de el”. Deși simțea că nu-și mai găsește locul în casă, Bogdan s-a întristat la auzul veștii și i-a lăsat pe foștii colegi cu un mesaj surprinzător: ”Sper să fie mai fericiți fără mine...”. 

Viața merge mai departe în casa Femeia alege, iar cât de curând un nou băiat va intra în competiție! Nu ratați, zi de zi, de la ora 19:00 și 22:30, noi ediții din emisiunea Femeia alege, doar pe PRO 2. 

Modifică setările cookies