Triplu record de audienta pentru "Romanii au talent". Aproape sapte milioane de romani au fost cu ochii pe ProTV vineri seara


	Triplu record de audienta pentru "Romanii au talent". Aproape sapte milioane de romani au fost cu ochii pe ProTV vineri seara
Citeste mai mult despre: Romanii au talent,
Data: 08 Martie 2014

Vineri seara, la ProTV, super-show-ul "Romanii au talent" si-a doborat din nou propriile recorduri de audienta si a dovedit ca merita din plin statutul de blockbuster al divertismentului romanesc. ProTV a fost lider incontestabil pe toate segmentele de public, cu cifre de pana la zece ori mai mari decat concurenta.

59.1% cota de piata este noul record  absolut stabilit aseara de ProTV in intervalul orar 20:30 – 23:10 in care a fost difuzat show-ul “Romanii au talent” pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Cu un rating urias de 29,7 puncte, Pro Tv a depasit de aproape zece ori Antena 1, urmatoarea clasata, cu 3,3 puncte de rating si 6,5% share.

Show-ul este acum INTEGRAL si pe Voyo.ro.

In ceea ce priveste publicul din mediul urban, “Romanii au talent”a stabilit aseara un dublu record de audienta de cand a fost lansat show-ul si pana in prezent: 28,9 puncte de rating si 49,6% cota de piata, de aproape zece ori mai mult decat Antena 1, ocupanta celui de-al doilea loc in topul audientelor, cu 2,9 puncte de rating si 5,0% share.

Si la nivelul publicului national, cifrele sunt covarsitoare: Pro Tv a avut aseara 31,0 puncte de rating si 52,3% share, de peste zece ori mai mult decat Antena 1, care a inregistrat 2,6 puncte de rating si 4,3% share. Varful de audienta a fost atins in minutul de aur 21:44, cand aproape sapte milioane de romani din toata tara erau cu ochii pe competitia talentelor la Pro Tv.

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 
 

Lacrimi de bucurie sau de fericire, performanta, curaj si ambitie – de toate au dat dovada aseara concurentii care au urcat pe scena “Romanii au talent”, cu gandul la marele premiu de 120 000 de euro.  Acompaniati de arbalete, catei, butoaie, polizoare sau sticle, romanii au binedispus sau socat depotriva audienta, iar de la masa juriului a curs cu “Da”-uri, dar si cu “X-uri”. Pavel si Smiley si-au masurat din nou talentele cu cele ale concurentilor: au incins hora, au facut flair-bartending si s-au imaginat artisti la circ.


Cu nume parca predestinat, Radu Patrunsu a deschis seara intr-un stil cel putin ezoteric, in cautarea “iluminarii” prin muzica. Recunoscut imediat de catre jurati dupa numarul din sezonul trecut “Romanii au talent”, cand a incercat sa isi ia zborul pe scena, de data aceasta Radu a pregatit un dans pentru care Andi l-a catalogat drept “acceleratorul de particule” din Romania. “Dupa un an de zile stiu care e ideea: tu te pregatesti pentru la anul pentru o dresura de albine”, i-a spus Mihai Petre, iar concurentul a plecat de pe scena competiteti la fel de increzator cum a si venit, in ciuda raspunsului negativ al juriului: convins ca va putea sa zboare intr-o zi.

Desi a incercat sa faca show, lui Adrian Munteanu mai mult i-au zburat din mana sticlele si paharele in timpul numarului sau de flair-bartending. “Nu s-a legat”, a concluzionat Andi, iar Adrian nu a trecut mai departe in concurs.

Un muzicant cu totul si cu totul special, Florinel Lautaru si-a adus paharele “bine acordate”, vorba lui Andi, si a cantat la ele, uluind o tara intreaga. “Cat de bun e!”, a exclamat Smiley, iar juriul l-a desemnat drept un candidat pe cinste pentru premiul de originalitate. Cu trei de “Da”, Florinel, trece in etapa urmatoare la “Romanii au talent”.

Mihaela Badiu a revenit pe scena “Romanii au talent”, varianta single, fara Sebi, iubitul cu care a dat nastere unei adevarate telenovele in sezonul trecut al competitiei. Cand a fost intrebata de juriu cum sta cu dragostea, Mihaela a fost foarte explicita: “nu, nimic, nicaieri”. Cat despre talent, concurenta si-a incercat din nou norocul in materie de muzica cu piesa Lorei, “Fara el”, dar si cu melodia de anul trecut, “Am un baietel”. Bucurosi de revedere, dar neimpresionati de prestatie, juratii i-au transmis Mihaelei ca o asteapta cu nerabdare si anul viitor la “Romanii au talent”.

In Tulcea nu se rade, se mananca scrumbie” – astfel si-a inceput Raul Gheba numarul de stand-up comedy inca din culise, de unde l-au intampinat Smiley si Bartos. De-a lungul celor cateva minute in care doar “a vorbit”, asa cum el insusi a recunoscut, Raul a reusit sa faca o sala intreaga sa rada, inclusiv pe Mihai Petre, dupa ce si-a exprimat nedumerirea legata de “frica” pe care o provoaca, in general, concurentilor: “Mihai e un dansator, nu e cea mai amenintatoare meserie”.  “E bun, e foarte bun”, l-a apreciat Bartos, iar juriul a confirmat: “Chiar vreau sa te vad in etapa urmatoare, leaga-te de cate si de cati vrei tu!”, l-a felicitat Mihai, iar Raul a trecut mai departe cu trei de “Da”.

“Drumurile noastre poate” s-au mai intalnit si in sezoanele trecute cu Sebastian Ciobanu, cel care a venit insotit in trecut de fosta sa iubita, Mihaela Badiu. Deja casatorit si cu Mihaela demult uitata, Sebastian s-a intors la “Romanii au talent” pregatit tot cu slagarul lui Dan Spataru, poate, poate, va primi macar doi de “Da”. Cu toate acestea, concurentul s-a ales cu o sala intreaga care l-a aplaudat si s-a bucurat ca l-a vazut, insa niciun raspuns pozitiv din partea juriului.

Cei doi membri ai “Scolii Shaolin” au imbinat “ca intr-un dans” miscarile de arte martiale cu muzica de pian, insa au creat “un moment fara cap si fara coada”, dupa cum a spus Mihai Petre. Desi au fost apreciati pentru potential, cei doi concurenti nu au convins juriul cu reprezentatia lor de aseara.

Trupa “The Noiz” a facut, intr-adevar, mult zgomot cu ajutorul butoaielor din dotare, insa nu a creat un moment ritmat, asa cum si-ar fi dorit. “N-a sunat bine”, a fost verdictul Andrei, asa ca “The Noiz” nu vor merge mai departe in competitie.

Nimeni alta decat “bunicuta” pe care au facut-o celebri baietii de la Zdob si Zdub ca “bate toba”, vorba melodiei, a venit seara trecuta la “Romanii au talent”. Bunica, adica Lidia, a umplut toata sala de energie alaturi de sotul sau, Tudor Bejenaru, zis si “bunelu”, pe ritmul tobei si al fluierului. Pavel si Smiley  au incins o hora chiar pe scena, iar Mihai Petre a filmat intreaga reprezentatie cu telefonul. “Sunteti adorabili, ne transmiteti o stare de bine si ma bucur ca am vazut ca domnul joaca dupa cum bate bunica”, i-a apreciat Andra, iar Mihai Petre a adaugat: “Am impresia ca traiesc intr-o poveste”. Dupa asa un spectacol, juratii au hotarat ca vor sa ii revada pe bunica si bunelu’ pe scena “Romanii au talent” in urmatoarea etapa.

Anton Gargaton si colegul sau au venit tocmai din Kiev sa le arate romanilor cum canta la balalaica si bandura, doua instrumente muzicale mai putin intalnite pe meleagurile noastre. “Cred ca noi suntem foarte norocosi sa traim in zona asta in care avem atatea culturi minunate”, a apreciat Andi momentul, care i-a trecut pe cei doi ucraineni in faza urmatoare a competitiei.

Echilibru, forta si gratie – fetele din grupul “Triada” le-au avut pe toate. Micutele gimnaste au aratat ca sunt in stare sa faca spagatul mai ceva ca Van Damme si nu le e frica sa isi asume riscuri ca sa faca spectacol. “Nici nu vreau sa ma gandesc cat ati muncit ca sa ajungeti la performanta asta, impresionant”, le-a felicitat Andi, iar “Triada” va merge mai departe in concursul talentelor.

Deghizati in calugari, stripper-ii de la Dream Boys si-au facut o intrare spectaculoasa pe scena, dar si-au terminat numarul lamentabil: “Trebuie sa aveti grija la coregrafie, nu sunteti in sincron”, i-a atentionat Andra, iar baietii au plecat dezamagiti cu trei de “Nu”.

Nici Claudia Leahu cu a ei “Veronica”, nici Adrian Mihail cu dansul sau “amotric” nu au reusit sa ii faca pe jurati sa ii treaca mai departe la “Romanii au talent”.

Membrii teatrului de papusi Vasilache din Botosani l-au pe “Buretel”, papusa saltareata, sa urce scarile, sa faca echilibristica si chiar sa plonjeze in piscina, acompaniat de sunetul chitarii. Desi putin cam pus pe scandal, “Buretel” a creat un moment plin de haz , gustat de toti cei prezenti. “Ne-am bucurat foarte mult, multumim ca ati venit si ne-ati oferit spectacolul acesta”, i-a felicitat Andra pe concurenti, care vor reveni in etapa urmatoare la “Romanii au talent”.

“Nu m-as fi asteptat, inseamna ca esti foarte puternic”, a concluzionat Mihai Petre la finalul reprezentatiei lui Anatolie Jornea. Moldoveanul a aratat ca nu gabaritul este important in echilibristica, ci ambitia si antrenamentul, iar determinarea i-a fost rasplatita cu trei de “Da” din partea juratilor.

Fete superbe, baieti bine-facuti si un moment de dans memorabil – acestea au fost ingredientele cu care trupa Black and White Dance Center i-a impresionat pe jurati. “Ce comentarii pot sa mai am dupa momomentul asta? Mi-as dori sa avem in fiecare an saizeci de momente de genul asta”, i-a felicitat Andi, iar Mihai Petre a continuat sa ii laude: “Reusiti sa imbinati lucruri atat de diferite intr-un fir logic atat de evident, sunteti una dintre cele mai complete trupe de dans, puteti oferi de toate”, asa ca trupa a primit trei de “Da” cu care va merge mai departe la “Romanii au talent”.

“Sexy” Rodica Morosanca cea cu “multe talente, dar nedescoperite”, dupa cum ea insasi spune, a venit in fata unei tari intregi sa cante muzica populara, insa altceva i-a lasat pe jurati cu gura cascata. Morosanca a inceput sa altreneze vocea feminina cu cea masculina: “Tu ai ceva ce vrei sa ne spui si noua?”, a intrebat-o Mihai Petre. Secretul a fost dezvaluit: “Rodica” este, de fapt, barbat. Desi lui Mihai “i-a fost frica” sa o treaca in etapa urmatoare, Rodica a primit “Da” din partea Andrei si a lui Andi.

Ovidiu Pasarar si-a adus arbaleta din dotare si asistenta sexy si i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti cand si-a inceput reprezentatia. Concurentul a tras cu arcul cu o precizie milimetrica, reusind sa sparga un balon si sa strapunga o foaie de hartie, totul fara sa-si raneasca asistenta. “Pare destul de periculos si asta imi place”, l-a laudat Mihai Petre, iar Andra si Andi l-au aprobat, astfel ca Ovidiu a obtinut “Da” la unison.

Cele doua fete din “Say What” au cantat si s-au acompaniat de sunetul paharelor goale, iar numarul le-a fost apreciat de catre jurati. Ideea originala le-a fost rasplatita cu aplauze si trei de “Da”.

Claudia Ciotlaus a reusit sa faca intreaga sala sa zambeasca cu portreul sau “psihologic”. Tanara talentata la desen si-a facut opera sa treaca de la o mina trista la un zambet fericit in doar cateva minute, iar rezultatul a fost apreciat de catre toata lumea: “Admir foarte mult talentul tau si ceea ce ai realizat”, i-a spus Andra. “Eu m-am identificat in povestea asta, sunt exact starile prin care trec in emisiune”, a adaugat Mihai Petre, iar Claudia a primit confirmarea talentului sau prin cei trei de “Da” din partea juratilor.

Grupul “Traditia” al zegrenilor din Ceaba au venit sa le arate romanilor cum se “joaca” cu tot cu “mandrele” lor si sa demonstreze ca voia buna si dansul n-au varsta. “Mi se pare admirabil, asa ar trebui sa danseze oamenii toata viata”, i-a felicitat Andi, iar Mihai le-a apreciat starea de spirit. Trei de “Da” au primit zegrenii, asa ca vor reveni pe scena “Romanii au talent” in etapa urmatoare.

Un nonconformist pana in maduva oaselor, studentul la actorie Florin Manca si-a parasit barca de pe Bega in care locuieste pe timpul verii si a venit la “Romanii au talent” sa cante la un instrument la fel de special ca si el: block flutes. Desi Andra si Mihai Petre nu au fost multumiti de ceea ce au auzit, Andi i-a dat “Da” lui Florin pentru “experimentul” sau.

Ghidati de motto-ul “Cand altii dorm, noi muncim”, trupa “Superchill” a reusit ce si-a propus chiar si in competitia talentelor: sa faca lumea sa uite de probleme si sa se bucure de spectacol. “Ritm aveti, sunteti foarte buni percutionisti, dansatori, nu ma steptam sa gasesc un pachet atat de frumos”, i-a felicitat Mihai Petre, iar cei trei de “Da” care au urmat au fost o simpla formalitate.

Ionel Ilie a vrut sa “animeze tineretul” ca un DJ mai de moda veche, insa nici publicul, nici juratii nu i-au apreciat colajul muzical sau “marsul special pentru mire si mireasa”, asa ca a primit trei de “Nu”.

Campionii la dans sportiv Alin Beca si partenera sa, Catalina Tambau, au fost imediat recunoscuti de catre Mihai Petre, caruia i-au sclipit ochii inca de cand i-a vazut urcand pe scena. Intr-adevar, cei doi si-au confirmat valoarea: “Sunteti frumosi, expresivi, ce atitudine, ce dans!”, a exclamat Andra la finalul numarului care a convins pe toata lumea ca Alin si Catalina au talent cu carul.

Smiley a avut un deja-vu din perioada in care facea parte din trupa “Simplu” atunci cand l-a vazut dansand pe Jean Pierre “exact in stilul lui Piticu’”. “Ai o lejeritate si un balans care imi plac”, i-a laudat Mihai Petre numarul de break-dance, iar concurentul jumatate roman, jumatate gabonez a trecut mai departe in competitia talentelor.

Frumoasele “Blonde Tails” au aratat ca pot miza la fel de bine si pe indemanare, nu numai pe aspectul fizic. “Elevele” campionului mondial la flair-bartending, Valentin Luca, au facut show cu sticle si pahare si l-au facut mandru pe “domn’ profesor”. “Deja au cucerit publicul”, le-a laudat Andra pe fete, iar acestea vor arata ce pot si pe mai departe la “Romanii au talent”.

Ce promitea a fi un numar demn de un record in materie de hair-styling s-a transformat intr-o dezamagire din partea lui Ionut Muscu. Concurentul s-a laudat ca poate tunde cu zece foarfece in acelasi timp, dar de fapt sotia sa venise deja cu modelul “Romanii au talent” in par. Ionut a primit trei de “Nu” si s-a oprit in faza preselectiilor.

 Dresoarea Svetlana a starnit hohote de ras si ropote de aplauze cu numarul prezentat alaturi de catelusii sai pe scena “Romanii au talent”. Simpaticele patrupede s-au dovedit extrem de ascultatoare: s-au rostogolit, au dansat pe “La cucaracha”, s-au postat in sir indian, iar raspunsul publicului a fost pe masura. “Eu sunt foarte impresionat de momentele acestea, am o slabiciune pentru ele. Ai venit cu un moment  asa cum n-a mai fost la Romanii au talent”, i-a spus Mihai Petre Svetlanei, care a primit “Da” la unison din partea juratilor.

Irina si George Ciucalau, cei doi soti cu douazeci si cinci de ani de experienta in lumea circului, au ridicat sala in picioare cu reprezentatia lor spectaculoasa la trapez. Punctul culminant a fost cel in care George a sustinut-o pe Irina cu ajutorul dispozitivului pe care il tinea chiar in gura. “Eu as vrea sa imi spuneti numarul dentsitului intai”, a fost replica lui Mihai, iar Andra a dat verdictul “S-a terminat smecheria!”. “Faceti performanta la varsta asta, sunteti un exemplu pentru cei care uita sa fie tineri”, i-a felicitat Mihai pe sotii de patruzeci si doi, respectiv patruzeci si sase de ani, care vor incanta din nou publicul in etapa urmatoare la “Romanii au talent”.

Vinerea viitoare, 14 martie, de la 20:30, “Romanii au talent” revine cu inca o serie de auditii si concurenti gata sa demonstreze ca au stofa de “eroi”, intr-o noua editie a blockbuster-ul divertismentului romanesc, numai la ProTV.


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies