Romania, transformata in mica Elvetia. Reforma a pornit din Fierbinti: VIDEO


	Romania, transformata in mica Elvetia. Reforma a pornit din Fierbinti: VIDEO
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Data: 27 Noiembrie 2012

Intregul episod special de joi, 29 noiembrie, de la ora 20:00, este unul in versuri: intamplarile au loc in visul primarului Vasile, iar personajele vorbesc in rime alese, bine ticluite si cu umor.

"Oameni buni, de azi schimbam calimara, sa se mandreasca cu noi toata tara. Sa ne curatam dintre dinti lichenii, sa ajungem iute ca elvetienii", si-a propus primarul Vasile.

Imaginatia nu va cunoaste limite in lumea fantastica ce ia nastere in visul primarului, astfel ca acesta va deveni, pret de o ora si jumatate, un tiran care, ajutat de Dalida si Robi va interzice alcoolul si desfraul in sat, din dorinta de a face din Fierbinti un exemplu pentru intreaga tara.

Revoltati, satenii isi gasesc speranta in Celentano, cel care devine un adevarat erou eliberator fierbintean. Cu decoruri speciale, costume impresionante si machiaje pe masura, personajele din “Las Fierbinti” capata o alta dimensiune in visul primarului Vasile, astfel ca episodul special in versuri va fi o intalnire cu adevarat speciala pentru telespectatorii ProTV.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies