"Romania, te iubesc!", lider incontestabil de audienta. 2.5 milioane de romani au urmarit ancheta despre falimentul CFR Marfa


	"Romania, te iubesc!", lider incontestabil de audienta. 2.5 milioane de romani au urmarit ancheta despre falimentul CFR Marfa
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, CFR Marfa,
Data: 11 Martie 2013

Duminica, 10 martie, emisiunea Romania, te iubesc! a fost lider incontestabil de audienta.

Editia din 10 martie a emisiunii Romania, te iubesc!, in care corespondentul stirilor ProTv Cosmin Savu a prezentat ancheta Caile Furate Romane, a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

In minutul de aur al emisiunii, 18:57, aproape 2.500.000 de romani erau cu ochii pe ProTv. Astfel, in intervalul orar 18:00 – 18:58, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTv a obtinut, in medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani 7,2 puncte de rating si 17,4% cota de piata, in timp ce Antena 1, clasata pe locul al II-lea, inregistra 5,6 puncte de rating si 13,6 procente din cota de piata.

ProTv a detinut suprematia, de asemenea, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe cel national, urmat, in ambele situatii, de Antena 1.

Vezi intreaga ancheta despre falimentul CFR Marfa pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Modifică setările cookies