"Romania, te iubesc!" a fost din nou lider de audienta cu ancheta realizata de Rares Nastase despre "Caracatita coruptiei"


	"Romania, te iubesc!" a fost din nou lider de audienta cu ancheta realizata de Rares Nastase despre "Caracatita coruptiei"
Data: 31 Martie 2014

"Caracatita coruptiei", ancheta realizata de corespondentul Stirilor ProTV, Rares Nastase, si difuzata ieri la "Romania, te iubesc!" a plasat ProTV pe primul loc in topul audientelor, pe toate segmentele de public. 

Astfel, in intervalul orar 17:59 – 19:00, atunci cand a fost difuzata emisiunea, ProTV a inregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, o medie de 4,9 puncte de rating si 16,8% din cota de piata. Antena 1, clasata pe locul al II-lea, a avut 3,4 puncte de rating si 11,8 procente din cota de piata

Si publicul din mediul urban a urmarit emisiunea, iar ProTV a condus cu o medie de 4,7 puncte de rating si 13,2 procente din cota de piata, urmat fiind de Antena 1, cu 3,9 puncte de rating si 10,8% cota de piata. 

La nivelul intregii tari, "Romania, te iubesc!" a obtinut 4,2 puncte de rating si 11,9% cota de piata. Antena 1, clasata si de aceasta data pe locul al II-lea, a avut 3,8 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata. 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies