Robbie Williams a parasit din nou Take That


	Robbie Williams a parasit din nou Take That
Citeste mai mult despre: Robbie Williams, Take That,
Data: 04 Octombrie 2011

Robbie Williams a parasit din nou grupul Take That, potrivit colegului sau de trupa Gary Barlow, care a confirmat aceasta informatie aparuta in presa britanica.

"S-a incheiat perfect", a spus Gary Barlow, confirmând plecarea lui Robbie Williams si faptul ca grupul Take That a revenit la formula de patru membri, relateaza dailymail.co.uk.

"A fost frumos. Ne-am inteles bine intre noi. Am incheiat turneul. Suntem toti fericiti. Fanii au venit sa ne vada si au fost fericiti. A fost minunat", a declarat Gary Barlow intr-un interviu acordat postului Radio Times.

"Acum, Rob va inregistra un disc solo, iar din acest punct de vedere ne-am intors la situatia din trecut", a spus Barlow, adaugând ca perioada de reunire a grupului Take That, in formula completa cu cinci membri, "s-a incheiat perfect".

"Putem sa ne vedem oricând dorim. El e fratele nostru, Rob, si daca va avea vreodata probleme sau daca va dori sa renunte pentru un an la a mai fi Robbie Williams, este binevenit (in grupul Take That), oricând va dori asta", a adaugat Gary Barlow.

Un purtator de cuvânt al grupului Take That a insistat asupra faptului ca actuala componenta a grupului, in formula de cinci membri, se afla pur si simplu "intr-o perioada de pauza".

"Pot sa confirm faptul ca grupul nu se destrama, deci nu exista niciun anunt despre despartirea grupului. Grupul se afla intr-o perioada de pauza. Gary Barlow participa la emisiunea «X Factor», iar Robbie Williams lucreaza la noul lui album solo", a spus acel purtator de cuvânt.

In luna iulie a anului trecut, Williams a facut public faptul ca se va reuni cu formatia Take That, pe care a parasit-o in 1995 pentru a se lansa intr-o cariera solo. Cei cinci membri ai formatiei Take That nu mai cântasera impreuna de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", in noiembrie 2010.

Albumul, sustinut de un turneu european foarte bine primit de public, a inregistrat vânzari spectaculoase, dupa ce fanii au cumparat 235.000 de copii in prima zi de la lansare.

Mediafax

Modifică setările cookies