Rihanna s-a facut de ras pe Instagram. Ce detaliu i-a scapat


	Rihanna s-a facut de ras pe Instagram. Ce detaliu i-a scapat
Citeste mai mult despre: Rihanna,
Data: 03 Septembrie 2013

Admiratorii ii lauda in general toate fotografiile publicate pe Instagram, insa ultimele imagini facute publice de artista nu s-au mai inscris in aceasta tendinta.

Rihanna s-a laudat pe retelele de socializare cu manichiura ei perfecta, dar a omis un detaliu: parul de pe picioare, destul de vizibil ca sa atraga o multime de comentarii negative si de glume.

Mai mult decat atat, a fost o adevarata surpriza pentru toti sa o vada pe Rihanna neepilata, dupa ce presa de peste Ocean scria ca epilatul inghinal este o reala incantare pentru artista, care chiar canta in timpul procedurii de infrumusetare.

"Una dintre colegele noastre i-a adus o crema care sa-i amorteasca pielea, dar ea a ras. Majoritatea femeilor cred ca epilatul brazilian este foarte dureros, dar ea a spus nonsalant: "In niciun caz, mie imi place durerea. Eu ma simt bine. Asa ca RiRi a fost condusa intr-un salon cu pereti foarte subtiri, dar nu a tipat deloc. Dimpotriva, parea ca ii face placere. A cantat pe toata durata tratamentului, iar noi toate radeam", isi aminteste o angajata a unui salon de infrumusetare din Toronto.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies