Rihanna, roscata la un mega eveniment muzical din Madrid - Rock in Rio! Iti place noul ei look?

Rihanna, roscata la un mega eveniment muzical din Madrid - Rock in Rio! Iti place noul ei look?
Citeste mai mult despre: Rihanna, Rock in Rio, Shakira,
Data: 06 Iunie 2010
Sambata, 5 iunie, in a doua zi de la Rock in Rio, in fata a peste 85.000 de spectatori, pe scena a urcat, printre altii, si Rihanna, care a smuls ropote de aplauze si a primit numeroase complimente pentru noul ei look – a renuntat la motul galben ca puful de pui si s-a facut roscata!

Spectatorii din Madrid, veniti in numar aproape dublu fata de seara de vineri (49.000), cand a debutat evenimentul muzical Rock in Rio, gazduit pentru a doua oara de Spania, au ovationat-o pe Rihanna, aflata in forma maxima, care s-a facut roscata pentru acest show, dupa care s-au lasat cuceriti de Shakira, cu unduirile ei celebre de solduri.

Aflata pentru prima oara in Spania, Rihanna, imbracata intr-o tinuta indrazneata a la Lady Gaga, si-a inceput mini concertul, la care a folosit teme regasite pe toate cele patru albume care i-au aparut pana acum, cu piesa “Mad house”. Au urmat “Hard”, “Firebomb”, “Rockstar” si “Rude boy”, fara sa fie uitata nici arhicunoscuta “Umbrella”, care a lansat-o pe cantareata pe traiectoria starurilor din lumea muzicii.

Asta seara, duminica, 6 iunie, pe scena vor urca, printre altii, Amy MacDonald, Mc Fly si Miley Cyrus, iar in ultimele doua zile ale evenimentului au confirmat participarea:
- Cypress Hill, Jane’s Addiction, Rage Against The Machine si Dj Tiesto - vineri, 11 iunie
- Sober, Motorhead si Metallica - luni, 14 iunie

Rock in Rio a fost planuit sa aiba loc pe 4, 5, 6, 11 si 14 iunie.

Click AICI ca sa vezi imagini cu Rihanna roscata in concertul de la Madrid!

iti place de Rihanna roscata?
 


 

Modifică setările cookies