Rihanna, intalnire emotionanta cu mama ei, in Barbados FOTO si VIDEO

Rihanna, intalnire emotionanta cu mama ei, in Barbados FOTO si VIDEO
Citeste mai mult despre: Rihanna, Rated R, Rock in Rio,
Data: 20 Iunie 2010
A strabatut o jumatate de lume in turneele de promovare a albumului “Rated R”, asa ca Rihanna si-a facut bagajele si a plecat sa se odihneasca in Barbados, unde s-a nascut si unde continua sa locuiasca familia ei.

Ca de fiecare data cand se duce acasa, mama ei a asteptat-o la aeroport cu bratele deschise. Monica Fey nu s-a putut abtine sa nu zambeasca cand si-a vazut fiica apropiindu-se, desi nu se stie daca ii este pe plac schimbarea radicala de look a Rihannei, care are parul rosu mai ceva ca focul.

Mama si fiica au stat minute in sir imbratisate afectuos, mai ales ca s-au rarit momentele emotionante cand se intalnesc, din cauza agendei incarcate a artistei.

Rihanna si-a propus sa se relaxeze cateva zile sis a faca plaja. Pana acum, anul a fost norocos pentru cantareata: pe 5 iunie a sustinut un recital la Madid, la  Rock in Rio, a colaborat cu Eminem la piesa “Love the way you lie” si este incantata de relatia ei cu Matt Kemp, despre care spune: “Ma simt confortabil cu el, sunt foarte fericita”. Totusi, in contradictie cu aceste declaratii, mai multe surse sutin ca Rihanna s-a despartit de Matt.

Tie iti place "Love the way you lie"?
 

Modifică setările cookies