Reteta de MasterChef: Muschiulet de porc la tigaie, cu piure de telina si crochete de cascaval cu mazare 


	Reteta de MasterChef: Muschiulet de porc la tigaie, cu piure de telina si crochete de cascaval cu mazare 
Citeste mai mult despre: retete, branza, cascaval, MasterChef,
Data: 27 Octombrie 2014

MasterChef i-a pus pe aspirantii la marele premiu fata in fata cu o adevarata provocare: concurentii si-au folosit creativitatea pentru a transforma ingrediente pe care orice roman le are in casa in preparate demne de MasterChef.

Continuam seria retetelor MasterChef cu un preparat simplu, rapid si delicios pregatit de Alexandra Andronic, una dintre concurentele din acest sezon al celui mai tare show culinar din Romania.

 

Te intereseaza mai multe retete cu branza? Intra pe www.fanbranza.ro si inspira-te pentru noi retete delicioase.

Ingrediente: 

1) Muschiulet de porc

2) Piure de telina: 1 telina medie, 1/2 morcov, 1/2 ceapa, sare, piper, 300 ml lapte

3) Crochete de cascaval: 100 gr cascaval Delaco Sofia, 1 ou, 2 linguri de mazare, 1 lingura de morcov ras fin, sare piper

Muschiuletul de porc se taie in felii subtiri si se asezoneaza cu sare si piper. Feliile se frig apoi rapid in tigaia foarte incinsa, la foc iute.

Telina si morcovul se curata, se spala si se taie bucati de 1 cm. Ceapa se taie in doua. Legumele se pun la fiert in lapte. Ceapa se inlatura, iar telina si morcovul se sfarama cu furculita prin strecuratoare, pana devin un piure fin.

Cascavalul se da pe razatoarea fina. Mazarea de blanseaza. Batem oul si il amestecam cu cascavalul. In tigaia incinsa, punem cate o lingura de amestec. Pe fiecare crocheta punem cateva boabe de mazare si morcov ras.

Pofta buna!

Modifică setările cookies