Reteta Andrei Voica: Falci de porc iberic peste spuma de cartof trufat

Reteta Andrei Voica: Falci de porc iberic peste spuma de cartof trufat
Data: 23 Septembrie 2015

Ingrediente:

300g falci de porc 3 pahare de vin rosu 1 pahar de coniac Sare Piper cimbru rozmarin pasta de rosii 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 morcov ½ praz 2 cuburi de ciocolata  3 cartofi ulei de trufe 50g unt smantana de gatiti

Timp de preparare: 50 de minute

Mod de preparare:

Mai intai se pun la fiert falcile, 20 de minute, si in acelasi timp cartofii pentru spuma. Intre timp, calim legumele pana ajung transparente, dupa care punem coniacul pentru a flamba. Continuam cu vinul rosu si lasam sa se reduca pana se evapora alcoolul. II adaugam pasta de rosii, apa sau o supa neutra, cubuletele de ciocolata si trecem totul prin mixer.

Intre timp, scoatem carnea si o adaugam sosului pentru inca 10 minute la foc mediu, pe cealalta parte trecem cartofii cu uleiul de trufe, untul si smantana prin mixer, dupa care adaugam continutul in sifon cu 2 incarcaturi de gaz.

Modifică setările cookies