”Happy Hour”, cea mai urmarita editie de cand s-a lansat emisiunea


	”Happy Hour”, cea mai urmarita editie de cand s-a lansat emisiunea
Citeste mai mult despre: Catalin Maruta, Happy Hour, Oana Zavoranu, Pepe,
Data: 23 Martie 2011

Editia ”Happy Hour” de marti, 22 martie, in care Pepe a facut dezvaluiri socante referitoare la relatia lui cu Oana si a marturisit ca aceasta il insela, a fost cea mai urmarita de cand s-a lansat emisiunea la Pro Tv, in octombrie 2007, inregistrand un record de audienta la nivel de cota de piata.

Declaratiile lui Pepe, dar si filmuletul cu artistul intrand in propria casa in vreme ce Oana tinea o conferinta de presa, au atras pe cei mai multi telespectatori in fata micilor ecrane. Astfel, in minutul de aur 18.47, aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari urmareau ”Happy Hour”. Emisiunea de la Pro Tv a atins pe publicul comercial, la 18.45, un varf de audienta de 10,4 puncte de rating si o cota de piata de 42,2 procente, de aproape cinci ori mai mult decat programele Antenei 1 – 2,3 puncte de rating si 9,5 % cota de piata.

Emisiunea prezentata de Catalin Maruta a fost marti seara lider absolut de audienta atat pe publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in intervalul sau de difuzare (17.44-18.59). Astfel, Pro Tv a condus detasat clasamentul audientelor cu o medie, pe publicul din mediul urban, de 9,2 puncte de rating si 29,3 % cota de piata, la o distanta considerabila de Antena 1 care aduna numai 3,6 puncte de rating si 11,4 % cota de piata. Si pe publicul sau tinta Pro Tv a fost lider de audienta cu emisiunea ”Happy Hour”, cu o medie de 8,0 puncte de rating si 34,4 procente din cota de piata, de trei ori mai mult decat Antena 1 care abia obtinea 2,5 puncte de rating si 10,9 % cota de piata.

Pepe a recunoscut marti seara de pe Happylica ca Oana l-a inselat. El a dezvaluit si de ce intre el si Oana Zavoranu nu a mai existat nicio relatie fizica in ultimele 6 luni. “Stiam din decembrie ca are pe altcineva. Am stat pana in februarie cu ea ca sa strang probe. Stiam ca trebuie sa am argumente pentru ea. Are o relatie cu Tudy si pe 5 aprilie o sa va ofer si probe”, a declarat Pepe la Happy Hour.

“Oana a inceput sa planga si sa spuna ca nu-i adevarat cand i-am spus ca stiu de aventura ei. N-am batut-o, n-am dat-o afara, ca era frig atunci”, a continuat el. Pepe o acuza pe pe Oana ca a avut mai multe aventuri si ca l-ar fi inselat chiar si pe Tudy cu alti barbati: “Saracul Tudy, el e indragostit si gelos”, l-a compatimit Pepe.

Invitatul lui Catalin Maruta a mai spus ca are declaratiile de dragoste ale amantului Tudy (Tudor Ionescu) catre Oana Zavoranu: “El e politician, are studii in afara, e un tip misto, s-a indragostit de Oana. Eu nu am nimic cu el, i-am dat si mesaj de la multi ani de ziua lui”, a glumit Pepe, care a adaugat ca Oana si-a petrecut Revelionul trecut cu amantul ei“.

Oana s-a inselat pe ea cand m-a inselat cu el. Am fost baiat destept, am filmat tot, pe 5 aprilie va dau toate detaliile”, i-a promis el lui Catalin Maruta. Cantaretul i-a aratat lui Maruta si actele casei declarand ca daca doreste sa vanda casa sau s-o inchirieze, poate sa o faca oricand. ”De maine, pot s-o pun pe Oana sa doarma in strada!”, a mai spus Pepe.

Luni, in vreme ce Oana Zavoranu tinea o conferinta de presa, Pepe a mers cu o echipa a emisiunii in casa de pe Calea Calarasilor. Cantaretul s-a suparat foarte tare cand a vazut ca Oana a pus in sertar o fotografie la care el tine foarte mult, cu nepotul sau care a murit la 18 ani.

“Ii dau 5 metri patrati din casa mea Oanei, unde e o camera de serviciu. Dar va trebui sa sara gardul pentru a ajunge aici”, a declarat Pepe. Acesta spune ca Oana a intrecut orice limita in conferinta de presa pe care a tinut-o luni si ca e hotarat sa ia masuri. “O s-o dau in judecata pe Oana pentru toate jignirile si o sa cer bani, pe care o sa-i donez copiilor saraci. Trebuie sa raspunda pentru toate declaratiile rasiste, m-a facut tigan, homosexual, hot, in toate felurile”.  In urma declaratiilor soc pe care le-a facut Pepe la Happy Hour, Oana a hotarat sa se mute. VEZI AICI!

Intra pe happyhour.protv.ro si vezi cele mai tari momente din emisiune!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies