A venit la Romanii au talent cu o singura dorinta: sa il satisfaca pe Mihai Petre! Vezi daca a reusit :)


	A venit la Romanii au talent cu o singura dorinta: sa il satisfaca pe Mihai Petre! Vezi daca a reusit :)
Citeste mai mult despre: Razvan Rotaru, dansatori, Romanii au talent,
Data: 27 Aprilie 2012

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro.

Tanarul dansator spune ca are deja foarte multi fani:  "Am primit un pateu gratis la magazin. Copiii ma adora, si femeile peste 30 si ceva de ani!"

Show-ul Romanii au talent e INTEGRAL pe voyo.ro.

Dorinta cu care a venit in semifinala - "Vreau sa-l satisfac pe mihai Petre!" a spus el.

De iesit, nu prea i-a iesit, daca e sa ne luam dupa juriu: "Tu incerci sa canti si sa dansezi... cam slabut. Si eu te-am calificat in semifinale, nu numai colegii mei. E adevarat, esti haios, dar atat!" Daca lui Mihai nu i-a placut dansul, Andrei nu i-a placut cum a cantat. 

"Esential in viata e sa arati ca ai umor!" a conchis Andi Moisescu.

Razvan Rotaru a venit la preselectii cu o galeata si un mop, iar inceputul numarului a cam speriat-o pe Andra. Ce a urmat, a fost, insa , de-a dreptul spectaculos. Toata scena a fost a lui si a reusit sa faca sa zambeasca pe absolut toti spectatorii.

Facebook.com/Romaniiautalent

Si mai mult decit atit, Voyo te trimite chiar in public la finala “Romanii au talent”! Pentru asta trebuie doar sa intri pe pagina de Facebook a lui Voyo.

Inlocuieste-l pe unul dintre jurati cu propria ta poza. Stringe cit mai multe like-uri. Daca ajungi in top 10 like-uri, mergi automat in public la marea finala “Romanii au talent”!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies