Razvan “Krem” Alexe: "Pentru mine, “Romanii au talent” a fost o sansa, o rampa de lansare!" Vezi la ce lucreaza artistul acum:


	Razvan “Krem” Alexe: "Pentru mine, “Romanii au talent” a fost o sansa, o rampa de lansare!" Vezi la ce lucreaza artistul acum:
Data: 02 August 2012

Pentru Razvan “Krem” Alexe, emisiunea “Romanii au talent” a fost o sansa, o experienta, o rampa de lansare. 

" Va recomand tuturor :) Dupa emisiune s-a activat dorinta de a face din muzica o meserie (in sensul in care scopul suprem acum este performanta). Totodata, mi-am redobandit increderea in propriile forte care, pana la emisiune, era pusa sub umbra nefasta a indoielilor.

La scurt timp dupa finalizarea emisiunii, am batut palma cu agentia de evenimente hip hop, Junky Size (unde coordonator principal este Daniel Lupu).

Alaturi de acesta si de colegul de breasla Smokey (aka Mircea Florian) am inceput turneul Show a la Krem, sustinand concerte in mai multe colturi ale tarii (Alba Iulia, Oradea, Bacau, Focsani, Iasi, Bucuresti, Ramnicu Sarat s.a.).

Pe plan muzical sunt destul de multe in plan: album Smokey & Krem - Aici sau la pachet, albumul Show a la Krem, clipuri la diferite piese si colaborari (Smokey & Krem, Sector 7, Smiley si...mai vedem) :) Pana la finele anului....Show a la Krem iz in da house, babies!” spune Razvan Alexe.


Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la Romanii au talent - sezonul 3

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies