Razboiul silicoanelor s-a soldat cu doua victime: Cine a parasit "Dansez pentru tine" saptamana aceasta si cine sunt noii duelisti


	Razboiul silicoanelor s-a soldat cu doua victime: Cine a parasit "Dansez pentru tine" saptamana aceasta si cine sunt noii duelisti
Data: 17 Noiembrie 2012

Show-ul este si pe Voyo.ro.

Bianca Dragusanu si Carol Soldea au parasit ringul visurilor in aplauzele publicului de la "Dansez pentru tine".

"A insemnat o sansa unica si o lectie de viata. "Dansez pentru tine" este o experienta unica. Ma bucur ca exista oameni deschisi la suflet care fac ca aceasta emisiune sa mearga mai departe si sa ajute oameni ca noi. Sunt un luptator si voi lupta in continuare", a spus Carol la aflarea verdictului.

Show-ul "Dansez pentru tine" este ACUM integral pe voyo.ro

"Cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o pana acum. Multumesc publicului si juriului ca mi-a permis sa imi vad un vis realizat, adica sa dansez. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa ajung pana aici", a afirmat Bianca, partenera lui.

Nicoleta si partenerul ei, Attila, sunt din nou condamnati la duel, alaturi de Serban "Hiena" si Valentina. Pe primul loc in clasamentul editiei s-au asezat confortabil Max si Diana, urmati de Oana si Ali. Echipa care a scapat la mustata de duel este formata din Roxana si George.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies