Ramon Chicireanu

Ramon Chicireanu
Data: 14 Aprilie 2014

Ramon are 30 ani, vine din Iasi si este reprezentant de vanzari.

Mai are o sora si un frate. Si-a cunoscut sotia, pe Roxana, cand avea 18 ani, s-au casatorit dupa 6 ani si impreuna au un baietel, Calin Paul Chicireanu, pe care il alinta Pittbull.

Ramon provine dintr-o familie cu parinti divortati, ceea ce i-a marcat copilaria si adolescenta. In urma divortului parintilor, cel mai mare sprijin l-a gasit in bunicii sai. In timpul scolii a descoperit ca este pasionat de sport, de fotbal, si mai tarziu de gatit si de styling, pasiune pentru care a absolvit cursuri de coafor-stylist si chiar a si profesat o perioada.

A avut job-uri in domenii diferite, de la lucrator comercial intr-un hypermarket, la angajat al unui parc de distractii in Germania, hair stylist, reprezentant vanzari.

"Am decis sa particip la aceasta emisiune deoarece este o provocare pentru mine, este o experienta in urma careia imi pot testa calitatile de bucatar amator. Prietenii se aduna saptamanal la noi acasa, unde experimentam preparate culinare din toate zonele lumii. Sotia mea nu gateste, dar este fanul meu numarul 1 si cred ca asa va si ramane."
 

Modifică setările cookies