Rafa Nadal, star la televiziunea americana


	Rafa Nadal, star la televiziunea americana
Data: 26 August 2011

Miercuri seara, Rafa Nadal a fost invitat in show-ul lui David Letterman unde si-a promovat participarea iminenta la US Open, precum si cartea biografica, “Rafa”, scrisa de John Carlin.

Cu cateva minute inainte sa intre in platoul emisiunii, tenismenul a scris un mesaj pe Twitter: “Sunt pe punctual sa intru in show-ul lui Letterman! Sunt linistit, voi vorbi in engleza”. Si Rafa Nadal a vorbit cu David Letterman, intr-o engleza fluenta, despre diverse teme.

Interviul s-a centrat pe cariera lui sportiva, Letterman nu l-a intrebat deloc pe Nadal despre cartea sa biografica, desi aceasta se afla la vanzare in Statele Unite, iar din octombrie va fi prezenta si in librariile din Spania.

Rafa Nadal
a profitat de sederea lui in New York ca sa isi onoreze si angajamentele publicitare pentru promovarea marcii Armani Jeans. Astfel, Rafa a fost intr-un centru comercial unde a fost asteptat de sute de fani care l-au ovationat cand, rusinat, a dezvelit un enorm panou publicitar pe care se afla el in jeansi, dar gol de la brau in sus.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies