Radu: "Hello Siri, my name is Radu!" Siri: "Hello Abdul!" Experienta romaneasca cu iPhone 4S


	Radu: "Hello Siri, my name is Radu!" Siri: "Hello Abdul!" Experienta romaneasca cu iPhone 4S
Citeste mai mult despre: iPhone, iPhone 4S, Siri,
Data: 03 Decembrie 2011

Primul contact cu Siri: ce intrebari pui unui program care imita inteligenta artificiala si are acces la Internet? Iti spui ca cel mai bine e sa stabilesti o legatura cu noul gadget. "Hello Siri, my name is Radu!". Sistemul raspunde politicos : "Hello Abdul!".

Nu exista nicio varianta de pronuntie a prenumelui romanesc pe care Siri sa o interpreteze altfel decat Abdul. Dupa cateva incercari, sistemul iti sugereaza totusi ca nu stie "nimic despre tine", dar poti sa-ti inregistrezi numele in setarile aplicatiilor, scrie Ziarul Financiar.

Urmeaza partea interesanta: "Ce stii sa faci?". Exista circa 15 categorii de sarcini predefinite care pot fi desemnate pentru Siri, de la apelarea unui numar din agenda, la trimitere de e-mailuri, SMS-uri sau crearea de memento-uri, toate prin comanda vocala.

Cele mai spectaculoase par combinatiile de harta si memento de genul "Aminteste-mi sa fac rezervari la restaurant cand ajung acasa", insa aceasta aplicatie nu este disponibila in Romania pentru ca "I can't provide maps and directions in Romania".

Cel mai probabil acest serviciu va fi disponibil pe viitor, pe masura ce dezvoltarea programului atinge si aceasta regiune a continentului.

Mai multe despre iPhone 4S pe www.zf.ro.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies