Petrece-ti Sarbatorile cu ProTV! De Craciun, avem trei zile de programe speciale


	Petrece-ti Sarbatorile cu ProTV! De Craciun, avem trei zile de programe speciale
Citeste mai mult despre: Craciun, ProTV,
Data: 20 Decembrie 2012

Trei miracole se intampla in episodul special de Craciun din "Pariu cu viata"

De sarbatori, serialul "Pariu cu viata" aduce in casele telespectatorilor trei miracole de Craciun intr-un episod special, ce va fi difuzat luni, 24 decembrie, de la 20:30, la ProTV.

Un miracol deschide calea unui alt miracol! In timp ce familia Ancai impreuna cu Vlad si Liviu impodobesc bradul crezand ca e ultimul Craciun petrecut impreuna, Andrei (Dorian Popa) se intoarce din SUA afland de drama prin care trece sora lui.


Mos Craciun, rapit de Celentano si Firicel in "Las Fierbinti", pe 25 decembrie, de la 20:30

Pe 25 decembrie, de la ora 20:30, "Las Fierbinti" vine la ProTV cu doza de umor de sarbatoare. Hazul este asigurat in aceste zile de simpaticii eroi din Fierbinti atat de indragiti, intr-un episod special savuros. La primarie ajunge pentru Vasile (Gheorghe Ifrim) un plic despre care acesta crede ca este de la DNA. Acesta se panicheaza si, pentru a nu fi prins, se decide sa se deghizeze in Mos Craciun si sa fuga.

 

Tanti Florica petrece Craciunul impreuna cu familia si toti cunoscutii, la ProTV

Marti, 25 Decembrie, de la 22:30 intr-un episod special al sitcomului de la ProTV.

Magia sarbatorilor de iarna cuprinde lumea intreaga, iar casa Floricai nu face exceptie de la regula. "Blindata" cu tot soiul de decoratiuni, de la beteala pana la sute de beculete, Florica asteapta cu nerabdare sa i se umple casa, atunci cand toti copiii, inclusiv Ilie, plecat in Spania, vor veni sa petreaca alaturi de ea Craciunul. 

 

Pe 25 decembrie, de la 23.30, ProTV traieste "O noapte de Craciun" cu Stefan Banica

De mai bine de 10 ani, Craciunul se traieste la ProTV pe muzica lui Stefan Banica. Pe 25 decembrie, de la 23:30, telespectatorii ProTV vor trai "O noapte de Craciun" cu un show exploziv care a devenit traditie pentru iubitorii de spectacol si de muzica.
 

Marea finala "Vocea Romaniei" - a doua zi de Craciun, miercuri, pe 26 decembrie

A doua zi de Craciun, intr-un show extraordinar, tu alegi "Vocea Romaniei". Se anunta o seara plina de muzica buna, surprize si lansari in premiera.

Cei patru finalisti care se bat pentru marele titlu au pregatit o multime de momente speciale in dorinta de a-i convinge pe cei de acasa ca au toate atuurile necesare pentru a deveni "Vocea Romaniei". 

Intra AICI in concurs si poti castiga 5 smartphone-uri COSMOTE SMART PLAY, Cartele VIBE  si invitatii VIP pentru toata gasca ta la cel mai tare party de revelion, SUPERvelionul PRO FM

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies